دانشجویان استان اردبیل:
آمریکا همچنان دشمن شماره یک ملت ایران است
دانشجویان اردبیل با صدور بیانیه ای به مناسبت 13 آبان، اعلام کردند: آمریکا همچنان دشمن شماره یک ملت بزرگ ایران است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از سبلانه ، متن کامل بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های استان اردبیل به شرح زیر است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا، ,بسمه تعالی
,«این جملات که رژِیم صهیونیستی غدّه سرطانی است و باید از بین برود و آمریکا شیطان بزرگ است ،حرف امام است.» مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)
,سیزده آبان یادآور سه واقعه مهم سالروز تبعید حضرت امام راحل به ترکیه در سال42، به خاک و خون کشیدن دانش آموزان و دانشجویان توسط رژیم منحوس پهلوی در سال 57 و یوم الله فتح و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در سال 58 است که هر یک نقطه عطف و عاملی جهت سرعت بخشیدن به روند شکل گیری، تداوم و استمرار و بالندگی انقلاب اسلامی هستند.
,13 آبانماه شاخصههایی دارد که بارزترین آنها استکبار ستیزی، نفی هرگونه وابستگی، ایستادگی، استقلال طلبی، ولایت پذیری، وحدت کلمه و یکپارچگی ، عدالتخواهی، تبعیت از ولایت فقیه و ظلم ستیزی و ذلّت ناپذیری است و هرگز نمیتوان این روز بزرگ را خارج از این شاخصه ها تعریف کرد.
,امسال در حالی به استقبال 13 آبان میرویم که جریانی با نام امام، سعی در حذف ، استحاله ، تحریف و تغییر ماهوی مناسبتهای انقلاب و راه امام دارد و با ادعای احیای خط امام در مسیر نابودی و به فراموشی سپردن خط و یاد آن حضرت گام برمیدارند.
,از همین طیف بودند که تسخیر لانه جاسوسی را کاری عبث و بیهوده خواندند در حالیکه امام ؛ «تسخیر جاسوسخانه آمریکا را انقلاب دوم و بزرگتر از انقلاب اول نامیده بود.»
,ما دانشجویان بسیجی دانشگاه های استان اردبیل ضمن گرامیداشت این روز بزرگ و میثاق ناگسستنی مجدد با آرمانهای بلند و جاویدان حضرت امام و شهدای انقلاب ، بیعت دوباره خود را با ولی امر مسلمین حضرت آیتالله خامنه ای( مدظله العالی) اعلام داشته و استمرارخط راستین انقلاب و امام را در اطاعت و پیروی محض از ولایت فقیه که چتر وفاق و وحدت همه جناح های سیاسی و نماد اقتدار ، اسلامیت و جمهوریت نظام اسلامی است میدانیم و با دعوت از دانشجویان و عموم مردم بزرگوار استان جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله 13 آبان ، اعلام میداریم:
,الف) برای ما سابقه اشخاص زمانی ارزش دارد که توأم با پایبندی به اصول و پایداری در مسیر امام، انقلاب و رهبری باشد. بنابراین اشخاصی که اعتبارشان صرفاً پیوند نسبی و یا احکامی است که از حضرت امام دارند لیکن در تضاد با راه ، افکار و اندیشه ناب آن حضرت هستند میگوییم که میزان برای ما حال فعلی و تقیّد و پایبندی افراد در خط راستین امام و انقلاب است.
,ب) مراسم 13 آبان بهترین نظر سنجی برای « مذاکره با آمریکا » ست . مردم در این روز پاسخ کسانی که از حذف شعار«مرگ بر آمریکا» سخن می گویند را خواهند داد . طرح شعار « مرگ بر آمریکا» اعلام برائت ما از استکبار و ظالمین بوده و امروز سر دادن این شعار بیش از هر زمان دیگری لازم وضروری است و ما بلند تر از پیش اعلام می داریم: « آمریکا همچنان شیطان بزرگ ودشمن شماره یک ملت بزرگ ایران است.».
,ج) ما از موسّسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام و علی الخصوص سید حسن خمینی می خواهیم که به مسئله تحریف خاطرات وخط امام ورودکرده و مُهری بر دهان یاوه گویان باشد هرچند فرزندان معنوی آن حضرت در صورت نیاز به وظیفه انقلابی خود در حفظ خط راستینش از تحریف و انحراف عمل خواهند کرد.
,د) از ریاست محترم قوه قضاییه و وزیر محترم ارشاد می خواهیم با مسببین جسارت و اهانت صورت گرفته به ساحت امیر مومنان (ع) در روزنامه بهار آن هم در ایام مبارک غدیر که اصل امامت به معنای حکومت و رهبری سیاسی را نفی کرده است قاطعانه برخورد کرده و مجوز این روزنامه هتاک را لغو کنند تا بر همگان ثابت شود نظام اسلامی و ملّت بزرگ ایران در حفاظت از حریم مقدّسات و اعتقادات خود استوار و محکم است .
,در نهایت افشای ماهیت جاسوسخانه بودن سفارت خانه های آمریکا در سطح دنیا امروز حتی برای دوستان آمریکا نیز روشن شده است،دیگر « لانه جاسوسی» و «مرگ بر آمریکا» تنها گفتمان وشعار مردم بزرگ ایران نیست بلکه لانه جاسوسی بودن سفارت خانه های آمریکا و نفرت از این کشور به یک گفتمان و شعار بین المللی تبدیل شده و افتخار دانشجویان انقلابی و خط امام این است که بصیرتشان در حدی بود که 34 سال جلوتر از سایر کشور ها به ماهیت جاسوس و خیانت کار آمریکا پی برده و صحّه گذاشتند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه