در 22 بهمن شور انقلاب اسلامی گرمی مغان را فراگرفت

در 22 بهمن شور انقلاب اسلامی گرمی مغان را فراگرفت
راهپیمایی 22 بهمن در شهرهای گرمی و انگوت با شرکت پرشور مردم و مسوولان در خیابان های این شهرها برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیفار؛ مردم و مسوولان گرمی با شرکت در راهپیمایی 22بهمن پشتیبانی خود را ار نظام جمهوری به نمایش گذاشته،یاد و آوازه امام راحل و شهدای انقلاب را گرامی داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیفار,

حجت الاسلام میرقسمت موسوی اصل نماینده گرمی مغان در مجلس شورای اسلامی در اجتماع راهپیمایان شهر گرمی 22 بهمن را یوم الله و روز رهایی ملت های آزاده از یوغ جور و ستم دانست.
وی گفت: حرکت انقلابی ملت آگاه ایران در 22 بهمن سال 1357روح آزادی و استقلال را در ملت های آزادیخواه جهان دمیده و استکبار را به ورطه تباهی و سقوط کشانده است.
وی با گرامیداشت یاد امام راحل، عزت و اقتدار نظام اسلامی و تاثیر غیرقابل انکار جمهوری اسلامی در جهان معاصر را حاصل برکت اسلام و خون شهدا دانست.
وی توسعه و رشد کشور در ابعاد مختلف را از ثمرات برنامه اقتصاد مقاومتی رهبر فرزانه انقلاب برشمرد و اظهار داشت: با ایجاد منطقه آزاد تجاری صنعتی اردبیل، مناطق مختلف استان از جمله گرمی مغان از برکات این تحول بزرگ اقتصادی برخوردار خواهد شد.
در ادامه مراسم 22بهمن گرمی بعد از اجرای سرود حماسی دانش آموزی، بند های قطعنامه یوم الله 22بهمن قرائت و با فریاد های الله اکبر مردم تایید .
راهپیمایی 22 بهمن پرشور تر از همیشه با شرکت مردم و مسوولان در شهر انگوت و مرکز بخش موران نیز برگزار شد.

,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

,
 
,
 
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه