مشت های گره کرده مردم شیراز با فریاد مرگ بر آمریکا + تصاویر
حضور گسترده و باشکوه امروز مردم سومین حرم اهل بیت(ع) در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن و خلق حماسه ای دیگر در دفاع از آرمان های امام(ره)، انقلاب، شهدا و مقام معظم رهبری،برداشتی کوتاه از ضربه ملت شریف ایران بر صورت سیاه نظام سلطه بود.[
به گزارش «پایگاه تحلیلی خبری موج ما»، امروز و در سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، مردم انقلابی و ولایت مدار و بصیر شهرستان شیراز با حضور پرشور و باشکوه خویش در مراسم راهپیمایی یوم الله 22 بهمن،حماسه ای دیگر آفریدند و بار دیگر با صدایی رساتر از همیشه و در صفوفی محکم و استوار به ندای رهبر فرزانه خویش در راستای دفاع از دستاوردها و آرمان های امام(ره)، انقلاب و شهدا لبیک گفتند.
, «پایگاه تحلیلی خبری موج ما»,
در این حماسه جاوید، راهپیمایان با مشت هایی گره کرده و با فریاد الله اکبر بار دیگر ضمن اعلام انزجار از استکبار جهانی و در راس آنها آمریکای جنایتکار و صهیونیست خون آشام، حمایت قاطع خویش را از ولایت مطلقه فقیه و ادامه راه امام(ره) و شهدا به گوش جهانیان رساندند.
,




































,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,
انتهای پیام./
]
ارسال دیدگاه