دواتگری در مراسم 13 آبان در مراغه:
آمریکا 34 سال است که به تعهدات خود عمل نمی کند
نماینده مردم مراغه و عجشیر در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه بعد از 34 آمریکا به هیچ یک از تعهدات خود در قرارداد الجزایر عمل نکرده که هیچ بلکه اقدامات نظامی و غیر نظامی و تحریم ها و فشارها علیه ایران را بیشتر کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از رصد مراغه، مهدی دواتگری نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی در مراسم 13 آبان روز جهانی مبارزه با استکبار جهانی گفت: اگر امروز آزادی داریم، اگر تمامیت ارضی داریم و اگر در عرصه های بین المللی می توانیم دفاع آبروماندانه از کیان اسلامی داشته باشیم از خون شهدای 8 سال دفاع مقدس است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, رصد مراغه,وی با اشاره به روز ملی استکبار جهانی که به مناسبت تسخیر لانه جاسوسی آمریکا نامگذاری شده است ادامه داد: مبارزه با استکبار جهانی به معنی مبارزه حق علیه باطل در تمام اعصار و قرون بوده و اختصاص به مقطع خاص ندارد و هر زمانی و مکانی که باطلی وجود دارد ما شیعیان علی بن ابی طالب (ع) افتخار داریم مقابل باطل ایستادگی کنیم.
,دواتگری با بیان اقدام دانشجویلان پیرو خط امام در تسخیر لانه جاسوسی افزود: ما امروز مفتخریم که ملت ایران اسلامی 34 سال پیش ماهیت حقیقی آمریکا را شناخت و به جهانیان معرفی کرد در حالی که کسی گوش شنوا نداشت.
,وی ادامه داد: جهانیان اقدام دانشجویان پیرو خط امام را در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا تقبیح می کردند، ولی امروز همان کشور ها و همان اتحادیه اروپا که در مقابل کسور ایران صف آرایی کردند سفارت آمریکا رو لانه جاسوسی معرفی می کنند که این نشان از بصیرت ملت ایران دارد و نشان میدهد که ما 34 سال قبل این جورسومه فساد را شناسایی کردیم.
,نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی با بیان ظلم های آمریکا در قبال ایران گفت: بعد از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا بموجب قرارداد 1981 الجزایر که متاسفانه از سوی آمریکا عملی نشد طرفین تعهدهایی را پذیرفتند که ایران متعهد شد که گروگان ها را آزاد کند و در مقابل ایالات متحده آمریکا متعهد شد که اموال بلوکه شده ایران را آزاد کرده و از اقدامات تروریستی و اقدام نظامی علیه ایران خودداری کند. اما در این 34 ایالات متحداه آمریکا هیچکدام از این تعهدات را عملی نکرده است و تحریم ها زیاد شده، اموال بلئکه شده آزاد نگشته، در جریان 8 سال دفاع مقدس در کنار رژیم صدام مقابل ایران جنگیده و از ساقط کردن هواپیمای غیر نظامی و اقدامات غیره فروگذار نبوده است.
,وی ادامه داد: اما جمهوری اسلامی با اتکای جوانهای این مرز و بوم پله های تری را پیموده و امروز بعنوان قدرت هسته ای شناخته می شود
,دواتگری در خصوص مذاکرات اخیر گفت: مقام معظم رهبری در ماه های اخیر تاکید فرمودند ما به مذاکرات خوشبین نیستیم ولی به دولت اعتماد داریم و از حضور و فعالیت های دیپلماتیک محکم حمایت میکنیم.
,وی ادامه داد: مقام معظم رهبری بر روند مذاکرات اشرافیت کامل دارند و در موارد ضروری همچون بحث نیویورک تذکرات لازم را می دهند و فرمودند که محدوده مذاکرات فقط مسائل هسته ای است.
,وی ادامه داد: رهبری تعیین کننده سیاست های کلی نظام بوده و قوای سه گانه تحت فرمان ایشان حرکت می کنند و نباید کسی از ایشان جلو افتاده یا کسی از ایشان عقب بماند.
,دواتگری با اشاره به اختلاف اساسی در موارد فراوان بین ایران و آمریکا، بیان کرد: چهارچوب مذاکرات مشخص است باید عزت ملی حفظ شود و منافع ملی رعایت شود. مصالح نظام جمهوری اسلامی در نظرگفته شده و مذاکره حکیمانه باشد.
,وی همچنین با طرح عصبانیت رژیم صهیونیستی، عربستان صعودی، سلفی ها از تاکتیک اخیر ایران، ادامه داد: حداقل امتیازی که مذاکره داشته در هیئت آمریکایی اختلاف ایجاد کرده است و این از هنر دیپلمات ایران اسلامی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه