گفتگوی صاحب نیوز با دانش آموزان اصفهانی:
اعتماد به نفسی که ۱۳ آبان به جوانان داد، غیر قابل انکار است
در تاریخ انقلاب اسلامی روزهای تاثیر گذار و تاریخ ساز بسیاری داشته ایم، روزهایی که هر یک به نحوی در ساماندهی بنیان انقلاب اسلامی نقش داشته اند، اما ۱۳ آبان یکی از تاثیر گذارترین روزهای تاریخ معاصر ما را تشکیل می دهد، چنان که شاید در ایامی که بر انقلاب ما گذشت شبیه آن را کمتر دیده باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صاحب نیوز، ۱۳ آبان در کشور ما محمل پیدایش حوادث مختلفی بوده است که در شکل دهی تاریخ کشور و انقلاب اسلامی نقشی بزرگ و سرنوشت ساز داشتهاند؛ ۱۳ آبان ۴۲ تبعید حضرت امام خمینی (ره) در پی قیام مردمی ۱۵ خرداد و اعلام مخالفت ایشان با قانون استعماری – آمریکایی کاپیتالاسیون، ۱۳ آبان ۵۷ شهادت جمع زیادی از دانشآموزان و دانشجویان در مقابل دانشگاه تهران در زمان اوجگیری انقلاب و بالاخره ۱۳ آبان ۵۸ تسخیر لانه جاسوسی ایالات متحده توسط دانشجویان پیرو خط امام.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, صاحب نیوز،, ۱۳ آبان در کشور ما محمل پیدایش حوادث مختلفی بوده است که در شکل دهی تاریخ کشور و انقلاب اسلامی نقشی بزرگ و سرنوشت ساز داشتهاند؛ ۱۳ آبان ۴۲ تبعید حضرت امام خمینی (ره) در پی قیام مردمی ۱۵ خرداد و اعلام مخالفت ایشان با قانون استعماری – آمریکایی کاپیتالاسیون، ۱۳ آبان ۵۷ شهادت جمع زیادی از دانشآموزان و دانشجویان در مقابل دانشگاه تهران در زمان اوجگیری انقلاب و بالاخره ۱۳ آبان ۵۸ تسخیر لانه جاسوسی ایالات متحده توسط دانشجویان پیرو خط امام.,اما در میان همه این روزها ۱۳ آبان سال ۵۸ از تاثیر گذارترین و بزرگترین رویدادهای تاریخ معاصر محسوب می شود، به شکلی که پیامدها و آثارش همچنان در صحنه سیاست داخلی و خارجی کشور، اثرگذار و بحثانگیز است؛ به شکلی که پس از گذشت سه دهه از آن روزها همچنان روز ۱۳ آبان، به شکلی خاص بزرگداشته می شود و نماد مقابله و مبارزه با ظلم جهانی محسوب می شود.
, اما در میان همه این روزها ۱۳ آبان سال ۵۸ از تاثیر گذارترین و بزرگترین رویدادهای تاریخ معاصر محسوب می شود، به شکلی که پیامدها و آثارش همچنان در صحنه سیاست داخلی و خارجی کشور، اثرگذار و بحثانگیز است؛ به شکلی که پس از گذشت سه دهه از آن روزها همچنان روز ۱۳ آبان، به شکلی خاص بزرگداشته می شود و نماد مقابله و مبارزه با ظلم جهانی محسوب می شود.,امروز هم چون سالهای گذشته مردم کشور به ویژه مردم شهرمان حماسه ای با شکوه از ایستادگی در برابر ظلم از خود نشان دادند، کودک و جوان، نوجوان و سالخورده، از همه قشری می توانستی در میان راهپیمایی کنندگان بیابی.
, امروز هم چون سالهای گذشته مردم کشور به ویژه مردم شهرمان حماسه ای با شکوه از ایستادگی در برابر ظلم از خود نشان دادند، کودک و جوان، نوجوان و سالخورده، از همه قشری می توانستی در میان راهپیمایی کنندگان بیابی.,حالا دیگر مردم کشورمان آمریکا را قدرتی شکست ناپذیر نمی دانند، چرا که به حول و قوه حضرت حق، و به مدد همت و غیرت جوانان ایرانی، پس از ۱۳ آبان ۵۸ تا به امروز در بسیاری از عرصه ها ثابت کرده ایم که آمریکا بیش از آنچه توانایی و قدرت داشته باشد، بر توسن تبلیغات سوار است و هیبتی عظیم و پوشالی از خودش ترسیم کرده است که، پس آن هیچ اندیشه و قدرتی موجود نیست و آنچه دیده می شود تنها و تنها شانتاژ خبری رسانه های غربی است.
, حالا دیگر مردم کشورمان آمریکا را قدرتی شکست ناپذیر نمی دانند، چرا که به حول و قوه حضرت حق، و به مدد همت و غیرت جوانان ایرانی، پس از ۱۳ آبان ۵۸ تا به امروز در بسیاری از عرصه ها ثابت کرده ایم که آمریکا بیش از آنچه توانایی و قدرت داشته باشد، بر توسن تبلیغات سوار است و هیبتی عظیم و پوشالی از خودش ترسیم کرده است که، پس آن هیچ اندیشه و قدرتی موجود نیست و آنچه دیده می شود تنها و تنها شانتاژ خبری رسانه های غربی است.,امسال بر آن شدیم تا در گفتگو با تعدادی از شرکت کنندگان در راهپیمایی ۱۳ آبان، نظر تعدادی از هم شهریانمان را در رابطه با آمریکا و ۱۳ آبان بدانیم.
, امسال بر آن شدیم تا در گفتگو با تعدادی از شرکت کنندگان در راهپیمایی ۱۳ آبان، نظر تعدادی از هم شهریانمان را در رابطه با آمریکا و ۱۳ آبان بدانیم.,* اعتماد به نفسی که ۱۳ آبان ۵۸ به جوانان داد، غیر غابل انکار است
, * اعتماد به نفسی که ۱۳ آبان ۵۸ به جوانان داد، غیر غابل انکار است,
احمد غفوری، یکی از شرکت کنندگان در راهپیمایی ۱۳ آبان امسال گفت: من در ۱۳ آبان سال ۵۸ یک نوجوان بودم، اما بدون شک می توانم بگویم، توان و اعتماد به نفسی که ۱۳ آبان سال ۵۸ به من و هم سالانم داد، بسیار بیش از اعتماد به نفسی بود که در اثر پیروزی انقلاب اسلامی به دست آوردیم.
وی در گفتگو با خبرنگار صاحب نیوز، ادامه داد: در آن زمان قدرت تحلیل ما به اندازه سنمان بود، که البته گمان می کنم خیلی هم نادرست نبود، چون استدلال ما از پیروزی انقلاب اسلامی، پیروزی همه ملت در برابر یک قدرت دژخیم و مستبد داخلی بود، اما تسخیر لانه جاسوسی پیروزی جوانان، یعنی دانش آموزان و دانشجویان در مقابل یک استکبار قدرتمند جهانی بود، قدرتی که حتی بزرگترین کشورهای دنیا هم به ذهنشان خطور نمی کرد که بتوان با او چنین معامله ای کرد.
,
* رفتار دولتمردان آمریکایی ناشی از تکبر جاهلانه است
زینب سادات پور، دانشجوی سال دوم مهندسی مکانیک، آمریکا را کشوری به دست سردمداران ظلم دانست و گفت: آمریکا توسط عده ای از سران بی خرد جهانی اداره می شود، چرا که این همه هزینه برای جنگ افروزی در دنیا بیش از آنچه نشانه قدرت باشد نشانه حماقت است، کدامین قدرت می تواند ادعا کند که برای رسیدن به صلح پایدار بایستی خون میلیون ها بی گناه را به زمین ریخت.
این دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: کجای دنیا برای تامین آرامش کشوری به کشور دیگری اجازه داده می شود در امور داخلی سایر کشورها دخالت کند؟ آمریکا وقاحت در رفتار را تا جایی رسانده که به خودش اجازه می دهد به گفتگو های سری و غیر سری سایرین به صورت مخفیانه گوش دهد، آیا این از نجابت به دور نیست.
وی رفتار دولتمردان آمریکایی را ناشی از کبر جاهلانه خواند و افزود: جالب تر اینکه دولتمردان آمریکایی در مواجهه با رسوایی شنودهای تلفنی از سایر کشورها، با تکبر پاسخ می دهند که برای تامین امنیت متحدانمان به گفتگو هایشان گوش فرا داده ایم، آیا این ادعا به نحوی احمق انگاشتن دیگران و مردم دنیا نیست.
,
,
,
* مردم ایران نه از روی کینه ورزی، بلکه از روی بیداری، سالروز ۱۳ آبان را زنده نگاه می دارند
رسول ایمانی دانش آموز سال اول دبیرستان نیز یکی دیگر از شرکت کننده گان در راهپیمایی ۱۳ آبان است، وی در رابطه با گرامی داشت ۱۳ آبان، گفت: مردم ایران نه از روی کینه ورزی بلکه از روی بیداری سالروز ۱۳ آبان را زنده نگاه می دارند، چرا که در همه سالهای گذشته حتی در یک مورد هم حسن نیت آمریکا در برخورد با سایر ملت ها، به ویژه در برخورد با مردم ایران مشاهده نشده است.
این نوجوان اصفهانی ادامه داد: باید هر ساله به خودمان یادآور شویم که آمریکا همان کشوری است که از هر راهکاری برای ضربه زدن به مردم ایران استفاده می کند، آمریکا همان کشوری است که مجلس ما را به آتش کشید، آمریکا همان کشوری است که دانشمندان هسته ای ما را به ناجوانمردانمه ترین شکل ممکن به شهادت رساند و آمریکا همان کشوری است که برای سرنگون کردن ما شبانه روز در تلاش است، برای همین آمده ایم تا یک صدا فریاد بزنیم مرگ بر آمریکا.
,
]
ارسال دیدگاه