معاون برنامه ریزی استانداری مرکزی:

ریشه کنی بیسوادی یکی از شاخص های توسعه یافتگی است

ریشه کنی بیسوادی یکی از شاخص های توسعه یافتگی است
معاون برنامه ریزی استانداری مرکزی گفت: ریشه کنی بیسوادی یکی از شاخص های توسعه یافتگی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  دیار آفتاب، محمدرضا عاشوری معاون برنامه ریزی استانداری مرکزی در ۲۰۷ مین شورای آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: توسعه یافتگی دارای شاخص های مختلفی است که ریشه کنی بیسوادی یکی از این شاخصه ها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,


وی با اشاره به گزارش آموزش و پرورش استان مبنی بر عملی شدن رفع بیسوادی با اعتبار ناچیر اظهار کرد: با تامین این اعتبار ناچیز می توان در جهت ریشه کنی بیسوادی اقدام کرد.

,
,


عاشوری با اشاره به اینکه هزینه در آموزش و پرورش سرمایه گذاری زودبازده است افزود: هرگاه در این زمینه هزینه صورت گیرد مانع بسیاری از معضلات و مسائل اجتماعی می شود که در آینده امکان دارد اتفاق بیفتد.

,
,


معاون برنامه ریزی استانداری مرکزی گفت: لازم است برای ریشه کنی بیسوادی همه مسئولین زیربط همکاری لازم را با آموزش و پرورش داشته باشند.

,
,


عاشوری خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در آستانه تدوین برنامه ششم توسعه هستیم خوب است آموزش و پرورش استان برنامه خود را برای ریشه کنی بیسوادی در استان در این برنامه داشته باشد.

,
,

 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه