مردم به باغداران دست یاری بدهند
کشمش باغداران شهرستان فاروج روی دستشان مانده است، خبر تاسف باری که حرکت چرخ زندگی باغداران را کند وآن ها را در آستانه سال جدید نگران کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، خبرنگار پایگاه خبری فاروج در یادداشتی نوشت، بخش زیادی از روستاها، شهرهای فاروج وبویژه تیتکانلو، محصول ویژه تولیدیشان کشمش است، آنهم از همان باغاتی که یکی از جاذبه های شهرستان فاروج بویژه در حاشیه جاده آسیایی است، اما در سال های اخیر شاهد کاهش این باغات به دلیل کمبود آب وبه صرفه نبودن تولید کشمش هستیم، بررسی اینکه چرا استان هایی مثل قزوین از فرصت دولت برای خرید تضمینی استفاده کردند و در استان ما این کار به وقت اضافه وجایگزینی خرید توافقی به جای تضمینی رسید که آنهم هنوز محقق نشده موضوع بحث ما نیست، اما آنچه ما را برآن داشت تا دست به قلم شویم، جذب همت جمعی مردم شهرستان واستان است تا دوباره کشمش ها به جیب پدربزرگ ها ومادربزرگ ها برگردد، چراکه برای نوه ها گرفتن کوچکترین هدیه از پدر بزرگ ومادربزرگ ها ارزشمنداست، در گذشته هایی که خیلی هم دور نیست، از کنار هر پیرمرد ویا پیرزنی که می گذشتم، منتظر مشتی خشکبار بودیم واین فقط محدود به کوچکترها نبود، اما امروز ذائقه جیب پدربزرگ ومادربزرگ ها هم به شکلات های رنگارنگ وتنقلات کمتر مفید، تغییر یافته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فاروج,دربعضی شهرستان های شمالی کشور، پذیرایی صاحبخانه با کشمش پلو نشان دهنده میزان عزیز بودن میهمان است وشام ونهار بسیاری از مراسم هایی که در این شهر ها برگزار می شود با این غذا ست در حالی که در استان وشهرستان ما به این غذا کمتر توجه می شود.
درحالیکه در مدارس شاهد توزیع شیر کارخانه ای با مقدار زیادی مواد نگهدارنده و... هستیم جای خالی بسته های کوچک کشمش محلی احساس می شود، کشمشی که می تواند در یادگیری کودکان موثر باشد وتا پایان ساعت مدرسه از ضعف جسمانی دانش آموزان جلوگیری کند.
مدت کوتاهی در ادارات شهرستان مصوب شد که به جای خرید قند، قندان ها از کشمش پرشود وپذیرایی چای با کشمش بود اما این کار خوب استمرار نیافت.
باغداران شهرستان امروز نیازمند یاری مردم اند پیش از آنکه دیر شوند وناگزیر به دور ریختن تولیدات خود شوند، پس بازهم همت مردم است که می تواند به اقتصاد شهرستان کمک کند.
انتهای پیام/ش
دربعضی شهرستان های شمالی کشور، پذیرایی صاحبخانه با کشمش پلو نشان دهنده میزان عزیز بودن میهمان است وشام ونهار بسیاری از مراسم هایی که در این شهر ها برگزار می شود با این غذا ست در حالی که در استان وشهرستان ما به این غذا کمتر توجه می شود.
,درحالیکه در مدارس شاهد توزیع شیر کارخانه ای با مقدار زیادی مواد نگهدارنده و... هستیم جای خالی بسته های کوچک کشمش محلی احساس می شود، کشمشی که می تواند در یادگیری کودکان موثر باشد وتا پایان ساعت مدرسه از ضعف جسمانی دانش آموزان جلوگیری کند.
,مدت کوتاهی در ادارات شهرستان مصوب شد که به جای خرید قند، قندان ها از کشمش پرشود وپذیرایی چای با کشمش بود اما این کار خوب استمرار نیافت.
,باغداران شهرستان امروز نیازمند یاری مردم اند پیش از آنکه دیر شوند وناگزیر به دور ریختن تولیدات خود شوند، پس بازهم همت مردم است که می تواند به اقتصاد شهرستان کمک کند.
,انتهای پیام/ش
,]
ارسال دیدگاه