امام جمعه آبیک:
سانسور رسانه های غربی توجیه ناپذیر است
امام جمعه آبیک گفت: سانسور رسانه های غربی در عدم پوشش دهی فجایای چپل هیل غیر قابل توجیه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نگاه آبیک، حجت الاسلام سید ابوتراب موسوی، امام جمعه شهرستان آبیک در گفتگو با خبرنگار نگاه آبیک، با اشاره به تظاهرات انگلیسی ها در اعتراض به عدم پوشش دهی تمامی اخبار بیان داشت: شمار قابل توجهی از شهروندان انگلیسی طی فراخوان موسوم به “مقابله با نژادپرستی” در اعتراض به عدم پوشش خبرحادثه قتل این سه دانشجوی مسلمان، مقابل ساختمان شبکه دولتی بی بی سی انگلیس تظاهرات کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نگاه آبیک, نگاه آبیک,وی افزود: حمله مرگبار یکی از آمریکائی های به ظاهر متمدن ولی در عیتن حال وحشی و گرگ صفت به سه جوان مسلمان که در آن٬ ضیاء شادی برکات دانشجوی ۲۳ ساله دندانپزشکی و همسر شُیسری محمد ابوصالحه ۲۱ ساله و خواهر ۱۹ ساله همسرش رزان محمد ابوصالحه به ضرب گلوله مردیبه شهادت رسیدند که صفحه فیسبوکش پر از پست های ضدمذهبی بود.
, ,
,
, امام جمعه شهرستان آبیک با اشاره به سکوت رسانه های غربی یادآور شد: قتل این سه دانشجوی مسلمان در و سکوت ننگین رسانه های غربی٬ باعث شده جهان اسلام رسانه های آمریکائی را به استانداردهای دوگانه در پوشش اخبار حملات تروریستی متهم کند.
,این مسئول ادامه داد: رسانه ها و محافل خبری و سیاسی غرب در قبال قتل سه دانشجوی مسلمان به دست یک جانی افراطی آمریکایی سکوت کرده اند؛ درحالی که پیش از این حمله به ساختمان مجله «شارلی ابدو» را که به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) اهانت کرده بود٬ شدیداً محکوم کردند. درحالی که از خانه قاتل ۱۳ اسلحه مختلف کشف شده٬ همسر قاتل گفته است این قتل صرفا به دلیل اختلاف بر سر مسائل شخصی بروز کرده و شوهرش دارای تعصب خاص مذهبی نبوده است.
,حجت الاسلام موسوی گفت: اگر نقش ها برعکس بود، یعنی قاتل مسلمان و مقتول آمریکایی بود، این ماجرا صد در صد به گونه دیگری پوشش داده می شد. پوشش این حادثه ثابت می کند فقدان انسانیت غرب در قبال مسلمانان کامل شده است. هر چه بیشتر یک گروه را خارجی و تهدید تلقی کنید، جامعه را بیشتر از صفات انسانی تهی می سازید. این اتفاق به اندازه ای رخ داد که وقتی ۳ مسلمان به قتل رسید، هیچ تمایلی وجود ندارد همان توجهی معطوف این حادثه شود که ما صرف قربانیان ترور می کنیم.
,وی با اشارهبه جارو جنجال رسانه های غربی درباره حادثه شارلی ابدو ، اعلام کرد: بی بی سی در مقایسه با پوشش حوادث شارلی ابدو پاریس، درباره این جنایت در آمریکا سکوت پیشه کرده است.
, ,
,
, ,
خطیب نماز جمعه شهرستان آبیک با اشاره به اینکه قضیه فلسطین همانند کشته شدن دانشجویان مسلمان در کارولینای شمالی است، بیان داشت: برای آن ها کشته شدن مسلمانان اهمیت ندارد و اگر بتوانند اصل خبر هم انکار می کنند و حتی الامکان در برابر این گونه خبرها سکوت اختیار می کنند زیرا سکوت در برابر ظلم و ستم نسبت به مسلمانان را بیشتر می پسندند.
,این مسئول با اشاره به این که سانسور خبری در غرب تازکی ندارد، اظهار داشت: این اولین بار نیست که بی بی سی به مخدوش کردن واقعیات و عدم پخش آن متهم می شود. در تابستان گذشته و در زمان حمله وحشیانه اسرائیل به غزه نیز بسیاری از کارشناسان و مردم این شبکه انگلیسی را به جانبداری از رژیم صهیونیستی متهم کردند
,حجت الاسلام موسوی، اضافه کرد: دشمنی با اسلام و حجاب، انگیزه این جنایت بوده است. فعالان مسلمان، با اشاره به سکوت رسانه های آمریکایی در پوشش خبری کشتار بی سابقه مسلمانان در آمریکا می گویند، مردم آمریکا نیز دیگر دولتمردان و رسانه های خود را می شناسند و این نقاب انسان دوستی از روی اعمال آن ها برداشت شده است.
,وی با اشاره به این که سی ان ان عامل این جنایت بزرگ را متهم خواند، عنوان کرد: سی ان ان نیز دیگر رسانه آمریکایی است که از قاتل سه مسلمان به عنوان فرد متهم یاد کرد اما این رسانه نیز حادثه شارلی ابدو را تروریستی توصیف کرده بود.
,امام جمعه شهرستان آبیک، در ادامه با اشاره به راهپیمایی رهبران کشورهای غربی در فرانسه به دلیل کشته شدن چند کارمند مجله موهن «شارلی ابدو» گفت: آن راهپیمایی توهینی بود به تمام ادیان الهی، زیرا تمام ادیان الهی توهین و تحقیر سایر ادیان را جایز ندانسته و آن را ممنوع کردهاند در حالی که شارلی ابدو به پیامبر بزرگوار اسلام توهین کرده بود.
, ,
,
, خطیب نماز جمعه شهرستان آبیک در پایان گفتگو با خبرنگار نگاه آبیک، گفت: رسانه های داخلی با محکوم نمودن این اقدام رسانه های غربی از رسانه های آزاداندیش و مستقل جهان و رسانه های اسلامی که امروز وظیفه شان از هر زمان دیگر سنگین تر شده، برای این که صدای مظلومیت مسلمانان جهان شنیده شود تمام تلاش خود را انجام دهند و از طریق شناساندن حقیقت اسلام جلوی جو سازی رسانه ای را در غرب بگیرند و هرچه سریع و قوی تر این جنایت خبیثانه را محکوم و هم پوشانی کنند و جامعه اسلامی و بین الملل باید در برابر این کشتار، موضع جدی گرفته و افکار عمومی نیز در برابر این جنایت بی رحمانه سکوت را بشکنند.
, نگاه آبیک,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه