بازگشت تیم ملی کوهنوردی امید کشورمان ازکشور ترکیه

بازگشت تیم ملی کوهنوردی امید کشورمان ازکشور ترکیه
تیم ملی کوهنوردی امید کشورمان بعد از فتح موفقیت آمیز قله آرارات درترکیه با استقبال مدیران و مسئولان منطقه آزاد ماکو به کشورمان بازگشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آراز سسی،طبق اعلام روابط  عمومی منطقه آزاد ماکو؛ تیم ملی کوهنوردی امید کشورمان بعد از فتح موفقیت آمیز قله آرارات درترکیه با استقبال مدیران و مسئولان منطقه آزاد ماکو به کشورمان بازگشت.

, راه دانا, آراز سسی,

افلاکی با بیان اینکه این صعود با هدف گرامیداشت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب انجام شد،  گفت: در این صعود زمستانی 20 نفر از اعضای تیم ملی امید شرکت داشتند.

,

سرپرست تیم ملی کوهنوردی امید کشورمدت این صعود را یک هفته اعلام کرد و افزود: قله آرارات ترکیه در مدت سه روز توسط کوهنوردان امید کشورمان با موفقیت فتح وپرچم پر افتخار کشورمان در ایام دهه مبارکه فجر بر فراز قله 5137 متری آرارات به اهتزاز در آمد.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه