آئین جشن تکلیف ۵۰۰ دانش آموز دختر دامغانی برگزار شد
دامغان ۵۰۰ دانش آموز دختر مقطع سوم ابتدایی مدارس دامغان طی آئینی و در فضای روحانی ورود به ساحت عبادت خدای متعال و انجام اعمال و تکالیف الهی را جشن گرفتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی تیتریک ،حجت الاسلام ترابی امام جمعه دامغان صبح دوشنبه در آئین جشن تکلیف ۵۰۰ دختر دانش آموز در محل سالن ورزشی مالک اشتر مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان با بیان اینکه دختران با رسیدن به سن تکلیف باید عفاف و حجاب خود را بیش از گذشته رعایت کنند، اظهار داشت: انجام تکالیف الهی وظیفه ای است که همه افراد در هر شرایط نسبت به ادای آن باید اقدام کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک ,ترابی با بیان اینکه نماز بهترین وسیله برای ارتباط با خداست خاطر نشان کرد: اگر از ابتدای رسیدن به سن تکلیف در انجام فرائض و واجبات خود تلاش کنید هیچگاه اسیر هوای نفس نمی شوید.
,وی گفت: نماز برکات فراوانی دارد و از طریق آن مشکلات انسان برطرف می شود که دختران باید به ادای نماز اول وقت که بسیار به آن تأکید شده توجه ویژه داشته باشند و غفلت نورزند.
, ,حجت الله رستمیان مدیر آموزش و پرورش شهرستان دامغان نیز در این آئین با بیان اینکه نظام آموزشی و تربیتی نسبت به مقوله نماز و قرآن اهمیت ویژه ای قائل است اظهار داشت: دانش آموزان باید شکرگزار خدا باشند که در این برهه از زمان به سن تکلیف رسیدن خود را جشن می گیرند.
, ,رستمیان خطاب به دانش آموزان افزود: شما فرشته هایی با دل های پاک و معصوم هستید که با افتخار مرحله جدیدی از زندگی را آغاز می کنید.
,وی گفت: امیدواریم دانش آموزان با به سن تکلیف رسیدن، واجبات دینی را انجام و از گناهان دوری کنند و ارتباط خود را با خدا از طریق انجام عبادات شامل نماز و روزه افزایش دهند.
, ,اقامه نماز جماعت به امامت حجت الاسلام سید محمود ترابی و برپایی راهپیمایی با عنوان لبیک یا رسول الله در سطح شهر دامغان و حمل پلاکاردهایی با مضامین ارادت و عشق به پیامبر مکرم اسلام(ص) از دیگر برنامه های این آئین روحانی بود
,در این آئین که با اجرای برنامه های با نشاط تبلیغی، دینی، فرهنگی و نمایشی همراه بود فرماندار، مدیر آموزش و پرورش، مسئولان مؤسسه موقوفات و کشاورزی آستان قدس رضوی استان سمنان(مرکز دامغان)، جمعی از مسئولان آموزش و پرورش، انجمن اولیاء و مربیان و والدین دانش آموزان حضور داشتند.
, ,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه