استاد حوزه و دانشگاه:

مشاور رییس جمهور تنها راه پیشرفت را فاصله گرفتن از اسلام و تشیع می داند

مشاور رییس جمهور تنها راه پیشرفت را فاصله گرفتن از اسلام و تشیع می داند
استاد حوزه و دانشگاه گفت: مشاور رییس جمهور تنها راه پیشرفت را فاصله گرفتن از اسلام و تشیع می داند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مبصر، شب گذشته حجت الاسلام و المسلمین احمد پناهیان در هیئت امین الزهرا اسلامشهر اظهار داشت: در کتابی که جناب سریع القلم مشاور رییس جمهور در سال 84 نوشته است آمده است که تنها راه پیشرفت فاصله گرفتن از اسلام و تشیع است و جالب این که این کتاب تحت نظر مرکز مطالعات مجمع تشخیص مصلحت نظام به چاپ می رسد.
وی تصریح کرد: یک چنین اعجوبه ای چگونه به این جایگاه می رسد عجیب است.
مدیر موسسه فرهنگی راه فخرالئمه در ادامه گفت: اگر هیئتی بودن و محب اهل بیت بودن، نماز خواندن را دگرگون و ایمان ما را تقویت نکرد ما از آن هیئت بهره ای نبرده ایم.
حجت الاسلام پناهیان بیان کرد: امام هادی(ع) در زیارت جامعه می فرماید اراده می کند که به سمت خدا برود با اهل بیت کارش را شروع می کند و محبت اهل بیت حال ما را خوب کرده، به ما برنامه زندگی را ارئه می دهد و ما با عملی کردن آن به خداوند نزدیک می شویم.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: این موضوع که انقلاب اسلامی دینی و شیعی است و همچنین در راس حکومت فقیه شیعه رهبری حکومت را بر عهده دارد نکته مهمی است.
وی افزود: نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی بر محبوبیت ایشان افزود.
پناهیان تصریح کرد: طبق آمار هم اکنون بیش از 180 میلیون جوان غیر شیعه پیرو رهبر انقلاب هستند.
مدیر موسسه راه فخرالائمه بیان کرد: هیئت های ما جواب داده اند و خرداد 42 و 19 دی ها را آفریده اند اما هیئت ها نباید هیاهوی خود را از دست بدهند و حضرت امام نیز در این خصوص گفتند که اگر هیاهو پای هر مکتبی نباشد آن مکتب دوام نمی آورد.
وی افزود: برای رفقایتان به هیئت نروید بلکه برای خود خدا به هیئت بروید.
پناهیان تاکید کرد: امر اهل بیت رشد ایجاد می کند و قطعا اگر به اهل بیت نزدیک شوید رشد می کنید و به خدا نزدیک می شوید اما شخصی که حسینی می شود باید در زمان خود برای اجرای احکام الهی جهاد کند.
حجت الاسلام پناهیان خطاب به جوانان گفت: امام حسین به وسیله ولایتی که از امیرالمومنین داشت مقرب الی الله شد اما علاوه بر آن با ولایتمداری در زمان خودش برای حاکم کردن دستورات الهی با طاغوت و کفر زمانش جنگید.
وی افزود: علاوه بر داشتن ولایت امام حسین(ع) فعال سیاسی نیز باشید و با طاغوت در مدرسه، دانشگاه و هرجای دیگری که بود مبارزه کنید.
پناهیان بیان کرد: رهبر انقلاب فرمود امروز بسیج یکی از نشانه های قدرت الهی است و امروز عده ای از جوانان به قله ای رسیده اند که در آن آرزوهایشان با آرزوهای اهل بیت یکی است.
مدیر موسسه فرهنگی راه فخرالائمه گفت: پس از ولایی، انقلابی و جهادی شدن شما یعنی پس از آن که شما هم حسینی، علوی و زهرایی شدید و همچنین در درس، معنویت، اقتصاد و سیاست جهادی شدید تازه خداوند می فرماید شاید شما رستگار شوید.
پناهیان خاطرنشان کرد: یعنی ممکن است یک آدم انقلابی که اهل جهاد هم باشد در نهایت کارش خراب شود و پس از پیدا کردن مسیر در میانه راه دچار زاویه شود.
انتهای پیام/a

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مبصر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه