مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان تأکید کرد:
ضرورت استفاده بهینه از ظرفیت مردمی شورای فرهنگی محلات
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان گفت: استفاده بهینه از ظرفیت های مردمی شورای فرهنگی محلات در جهت توسعه فرهنگی، باید در برنامه ریزی ها مورد توجه ویژه قرار گیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از نافع، حجتالاسلام علی دشتکی در نشست شورای معاونین اداره کل تبلیغات اسلامی همدان با تاکید بر ضرورت توجه ویژه به گسترش کیفی و کمی شورای فرهنگی محلات اظهار داشت: یکی از مهمترین اهداف تشکیل شورای فرهنگی محلات، ساماندهی مدیریت حوزه فرهنگی و منسجم کردن برنامه های فرهنگی در محلات است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از نافع،, به نقل از نافع،,وی تشکیل کارگروه استانی برنامه ریزی و نظارت شورای فرهنگی محلات را یک ضرورت دانست و تشکیل این شورا را در محلات مختلف منوط به فراهم آوردن زمینه های لازم و محور بودن روحانی دانست.
,حجتالاسلام علی دشتکی برسپردن مدیریت فرهنگی محلات را به این شوراها و همچنین استفاده از ظرفیت آنها در اجرای طرح ها و برنامه های مختلف فرهنگی، دینی و قرآنی تاکید کرد و افزود: کارکردهای شورای فرهنگی محلات باید به گونه ای باشد که برای مردم ملموس بوده و اثرات آن در محلات مشاهده شود.
,وی گفت: طرح شورای فرهنگی محلات از اوایل مهر ۹۳ با طی کردن مراحل تهیه طرح و تصویب و ابلاغ آن از سوی استانداری در شهرهای مختلف استان به مرحله اجرا رسیده و انشاءالله در سال آینده با قدرت و قوت بیشتری گسترش پیدا خواهد کرد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه