logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

سالی 90 هزار نفر در ایران سرطان می‌گیرند

سالی 90 هزار نفر در ایران سرطان می‌گیرند
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عامل یک سوم سرطان‌ها در کشور ایران را تغذیه نامناسب دانست و گفت: موادغذایی در اصل سرطان‌زا نیستند بلکه نحوه استفاده از آنهاست که عامل بروز سرطان می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا رضا ملک‌زاده عصر امروز در حاشیه همایش تغذیه و سلامت در بیمارستان شهید صدوقی یزد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کمبود برخی فاکتورهای تغذیه‌ای در انسان نظیر کمبود فیبر، کمبود کلسیم و ... عامل سرطان می‌شود بنابراین استفاده از غذاهایی مانند میوه و سبزیجات، غذاهای دریایی و ... به شدت به مردم توصیه می‌شود.

وی با بیان اینکه برخی غذاها و افزودنی‌ها نیز سرطان‌زاست، خاطرنشان کرد: مصرف زیاد نمک، مصرف زیاد سوسیس و کالباس، مصرف زیاد چربی و شیرینی و ... از عوامل سرطان‌زا به شمار می‌رود.

معاون وزیر بهداشت همچنین مصرف زیاد گوشت قرمز را عاملی خطرناک در زمینه ابتلا سرطان دانست و اظهار داشت: مصرف زیاد گوشت قرمز تا 80 درصد احتمال بروز سرطان در انسان را افزایش می‌دهد.

ملک‌زاده با اشاره به اینکه در همه موارد یاد شده تحقیقات کافی صورت گرفته و نتایج به اثبات رسیده است، خاطرنشان کرد: مصرف چای داغ، غذاهای دودی، مواد شیمیایی دفع آفات، تریاک و سیگار و بسیاری موارد دیگر نیز در ابتلا به سرطان بسیار تاثیرگذار است.

وی بیان کرد: در مجموع یک سوم سرطان‌هایی که در کشور ما بروز می‌کند، ارتباط مستقیم با تغذیه نامناسب دارد که در این صورت امکان پیشگیری از بروز سرطان تا حد زیادی در کشور وجود دارد اما لازم است اطلاعات کافی به مردم داده شود.

ملک‌زاده با بیان اینکه متاسفانه در کشور ما سالانه 90 هزار نفر به سرطان مبتلا می‌شوند، عنوان کرد: تقریبا نیمی از این تعداد نیز بر اثر سرطان جان خود را از دست می‌دهند و بقیه به دلیل شناخت به موقع بیماری و درمان‌های موثر موفق به کنترل بیماری و در برخی موارد درمان آن می‌شوند.

وی تصریح کرد: البته میزان مرگ و میر به دلیل سرطان در طول چند سال اخیر کاهش یافته اما هنوز یکی از علل مرگ و میر، بیماری‌های غیرواگیردار نظیر سرطان است.

این همایش با حضور 400 نفر از اساتید دانشگاه‌ها، پزشکان متخصص سرطان، متخصصان تغذیه و دانشجویان رشته‌های مختلف علوم پزشکی در بیمارستان شهید صدوقی یزد به مدت سه روز در حال برگزاری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه