چپل هیل نتیجه طرح اسلام هراسی غرب است چپل هیل نتیجه طرح اسلام هراسی غرب است
یک کارشناس سیاسی-اجتماعی گفت: ماجرای چپل هیل نشان از عمق کینه غرب نسبت به اسلام بوده و نتیجه طرح اسلام هراسی در بین افکار عمومی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سلام کمیجان، ابوالفضل فخر الاسلام مدیر مسئول هفته نامه شمس استان مرکزی گفت: گسترش اسلام در قاره آمریکا و اروپا برای استراتژیست ها و سیاستمداران غربی به شکل یک دغدغه و معضل درآمده و آنها را وادار کرده که به طرق مختلف اسلام را دین خشونت و کشتار و بر هم زننده آرامش مردم برای افکار عمومی معرفی کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان,,
وی اظهار کرد:علیرغم اینکه غربی ها با این سیاستها، تبلیغات گسترده ای به راه انداخته اند و هر روز در گوشه ای برنامه ای از قبل طراحی شده اجرا می کنند، پیش بینی ها حاکی از آن است که در کشورهای بزرگ اروپا نظیر فرانسه و انگلیس تا سال ۲۰۵۰، ۳۰ درصد از مردم این کشورها مسلمان خواهند بود.
,,
این کارشناس سیاسی افزود: از طرف دیگر می توان نتیجه گرفت که تمام این توطئه ها به ضرر خود آنها تمام خواهد شد چرا که افکار روشن و عقل های بیدار را وادار خواهد کرد که در مورد اسلام بیشتر تحقیق کنند.
,,
فخرالاسلام با اشاره به سکوت رسانه های غربی در قبال نامه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و نیز ماجرای چپل هیل گفت: این قبیل اقدامات و کشته شدن سه جوان مسلمان در آمریکا توسط یک فرد نژاد پرست و ضد اسلام گویای عمق کینه این افراد نسبت به اسلام و طراحی آنها برای اسلام هراسی در بین افکار عمومی است.
,,
وی خاطر نشان کرد: در این جا این سوال را باید برای افکار عمومی مطرح کرد که چرا کشور آمریکا که مدعی آزادی و تمدن است جلوی این اقدامات افراط گرایانه را نمی گیرد و در مقابل مسلمان کشی و توهین به مذاهب عکس العملی نشان نمی دهد و پاسخ این سئوال فقط این است که همه اینها بیانگر ادعای ظاهری و فریب کارانه آنهاست.
,,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه