در واکنش به جنایت «چپل هیل » کالیفرنیا صادر شد؛

بیانیه ی دانشگاهیان سوادکوه در محکومیت جنایت «چپل هیل»

بیانیه ی دانشگاهیان سوادکوه در محکومیت جنایت «چپل هیل»
دانشگاهیان سوادکوه در واکنش به جنایت «چپل هیل » کالیفرنیا بیانیه ای صادر کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سوادکوه آنلاین دانشگاهیان دانشگاه پیام نور پل سفید طی بیانیه ای قتل 3 دانشجوی مسلمان در «چپل هیل » کالیفرنیای آمریکا را محکوم و بیانیه ای صادر کردند. متن بیانیه بدین شرح است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سوادکوه آنلاین,

بسم الله الرحمن الرحیم

,

روند گسترش بیش از پیش اسلام در جهان برای دشمنان اسلام و مسلمین خطری بزرگ بشمار می آید که با هر حیله و نیرنگی برای سرکوب آن استفاده می برند .

,

روزی با اهانت به ساحت مقدس و نورانی پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم و روزی دیگر با ریختن خون 3 دانشجوی مسلمان بیگناه، لذا ما اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور واحد پل سفید اعتراض خود را نسبت به ترور ناجوانمردانه ی دانشجویان مسلمان چپل هیل و سکوت معنادار رسانه های غرب اعلام می نمائیم.

,

وعده خداوند حتمی و تخلف ناپذیر خواهد بود و دیری نپاید که اسلام، جهان را زیر چتر عدالت برده و مظلومین عالم همان وارثین زمین انتقام خون های به ناحق ریخته مسلمانان را خواهند گرفت.

,

ان شاء الله

,
انتهای پیام/گ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه