رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خطاب به دانشجویان:
علاوه بر وظایف دانشجویی نگاه اجتماعی داشته باشید
دکتر ابراهیم گلمکانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در مراسم «جشن انقلاب» از دانشجویان خواست تا علاوه بر توجه ویژه به وظایف دانشجویی خود ، نگاه اجتماعی نیز داشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از «دانشجویان بیدار» رئیس دانشگاه در این آیین و جشن دانشجویی اظهار داشت : دانشجو نماد استکبار ستیزی است و در دورانی که خفقان و استبداد در کشور حاکم بود و کسی جرئت حرف زدن نداشت دانشجویان نشان دادند که شجاعت و نگاه انقلابی آن ها با هیچ مانعی قابل پیشگیری نیست .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «, دانشجویان بیدار, دانشجویان بیدار, » , رئیس دانشگاه در این آیین و جشن دانشجویی اظهار داشت : دانشجو نماد استکبار ستیزی است و در دورانی که خفقان و استبداد در کشور حاکم بود و کسی جرئت حرف زدن نداشت دانشجویان نشان دادند که شجاعت و نگاه انقلابی آن ها با هیچ مانعی قابل پیشگیری نیست .,دکتر «ابراهیم گلمکانی»خاطر نشان کرد: انقلاب مدیون دانشجویان قبل انقلاب بود کسانی که فضای روشنفکری را در جامعه گسترش دادند و زمینه را برای انقلاب بهمن 57 فراهم کردند.
, دکتر «ابراهیم گلمکانی»خاطر نشان کرد: انقلاب مدیون دانشجویان قبل انقلاب بود کسانی که فضای روشنفکری را در جامعه گسترش دادند و زمینه را برای انقلاب بهمن 57 فراهم کردند.,وی تصریح کرد :رهاورد بزرگ و ارزشمند انقلاب اینک در دست ماست و باید با پاسداشت و اعتلا، آن را به آیندگان برسانیم.
, وی تصریح کرد :رهاورد بزرگ و ارزشمند انقلاب اینک در دست ماست و باید با پاسداشت و اعتلا، آن را به آیندگان برسانیم.,وی از دانشجویان خواست تا علاوه بر توجه ویژه به وظایف دانشجویی خود ، نگاه اجتماعی نیز داشته باشند.
, وی از دانشجویان خواست تا علاوه بر توجه ویژه به وظایف دانشجویی خود ، نگاه اجتماعی نیز داشته باشند.,,
,
دکتر «گلمکانی» خاطر نشان کرد: در فضای عمومی جهانی که کسانی با نام آزادی بیان به ادیان اهانت می کنند باید با فکر و اندیشه باز و صحیح جواب آن ها را بدهیم و دانشجویان بهتر از همه می توانند جواب گوی این اهانت ها باشند.
, دکتر «گلمکانی» خاطر نشان کرد: در فضای عمومی جهانی که کسانی با نام آزادی بیان به ادیان اهانت می کنند باید با فکر و اندیشه باز و صحیح جواب آن ها را بدهیم و دانشجویان بهتر از همه می توانند جواب گوی این اهانت ها باشند.,وی مطالعه ، تفکر، اندیشه ورزی در علوم و مسائل مختلف را یکی از وظایف دانشجویان عنوان کرد.
, وی مطالعه ، تفکر، اندیشه ورزی در علوم و مسائل مختلف را یکی از وظایف دانشجویان عنوان کرد.,امام جمعه شهرستان بجنورد نیز در این مراسم بیان کرد: 3 نوع طاغوت که بشریت را فلج کرد عبارتند از طاغوت های سیاسی،اقتصادی و فرهنگی که همواره در طول تاریخ انسان ها را از مسیر کمال دور کرده است.
, امام جمعه شهرستان بجنورد نیز در این مراسم بیان کرد: 3 نوع طاغوت که بشریت را فلج کرد عبارتند از طاغوت های سیاسی،اقتصادی و فرهنگی که همواره در طول تاریخ انسان ها را از مسیر کمال دور کرده است.,حجت الاسلام «یعقوبی» بیان داشت: در طاغوت سیاسی ،حاکمیت زیاده خواهی خود را به انسان ها تحمیل می کند؛در طاغوت اقتصادی با پول و ثروت فساد را در جامعه گسترش داده و زمینه سقوط انسان ها فراهم می گردد و در طاغوت فرهنگی نیز مردم را مشغول می کنند تا از مسائل اصلی باز بمانند.
, حجت الاسلام «یعقوبی» بیان داشت: در طاغوت سیاسی ،حاکمیت زیاده خواهی خود را به انسان ها تحمیل می کند؛در طاغوت اقتصادی با پول و ثروت فساد را در جامعه گسترش داده و زمینه سقوط انسان ها فراهم می گردد و در طاغوت فرهنگی نیز مردم را مشغول می کنند تا از مسائل اصلی باز بمانند.,به گفته وی به واسطه انقلاب راه و مسیری که انبیا ترسیم کرده بودند عملیاتی شد و از شر طاغوت خلاص شدیم.
, به گفته وی به واسطه انقلاب راه و مسیری که انبیا ترسیم کرده بودند عملیاتی شد و از شر طاغوت خلاص شدیم.,وی خاطر نشان کرد: اصل نظام ما مردمی و اسلامی است و از طاغوت سیاسی به واسطه انقلاب نجات پیدا کرده و نظام بر خواسته از دین و آرای ملت حکم فرما شد.
, وی خاطر نشان کرد: اصل نظام ما مردمی و اسلامی است و از طاغوت سیاسی به واسطه انقلاب نجات پیدا کرده و نظام بر خواسته از دین و آرای ملت حکم فرما شد.,,
انتهای پیام//ص
, انتهای پیام//ص, انتهای پیام//ص]
ارسال دیدگاه