برگزاری دومین دوره مسابقات دومینو در شهرستان خاش

برگزاری دومین دوره مسابقات دومینو در شهرستان خاش
دومین دوره مسابقه استاندارد دومینو دانش آموزی در هنرستان کار و دانش شهرستان خاش برگزار گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علیرضا عرب رئیس پژوهش سرای دکتر حسابی خاش در حاشیه برگزاری این مسابقات ، در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما، اظهار کرد: در این دوره از مسابقات که برای دومین بار طی سال جاری در شهرستان خاش برگزار می گردد تعداد ۷ تیم از دختران و ۷ تیم از پسران که جمعاً ۵۶ نفر دانش آموز می باشند حضور دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  تفتان ما، ,

وی در ادامه با اشاره به این مطلب که تعداد کل مربع های دومینو این دوره بیش از ۷ هزار عدد می باشد، تصریح کرد: قطعاتی که در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت با استانداردهای جهانی از نظر طرح، وزن، ابعاد و رنگ کاملا مطابقت دارد.

,

وی بیان کرد: شرکت کنندگان در این مسابقه باید از سبک دیوار چینی، ساخت برج و هرم در ۳ سازه زمینی، مرتفع و سه بعدی استفاده کنند.

,

وی در پایان اظهار داشت: هر  گروه باید در یک ساعت و ۳۰ دقیقه بیش از هزار قطعه دومینو را به صورت خطی، دور برگردان، مارپیچ و مزرعه به شکلی بچینند که با یک ضربه همه سازه آنها فرو ریزد.

,

گفتنی است در پایان این مسابقه به تعدادی از دانش آموزان که حائز رتبه های برتر شدند جوایزی اهدا گردید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه