مدیرکل ارشاد اسلامی خوزستان:
دفاع همه جانبه قنواتی از برگزاری انواع کنسرت های موسیقی در خوزستان
مدیرکل ارشاد اسلامی خوزستان گفت: کنسرت هایی که برگزار می شود بی رویه نیستند امسال فقط در این دوماه می توانستیم فضایی برای حوزه موسیقی داشته باشیم وقتی یک کاری سالم است با کثرت آن که مخالفتی نداریم اتفاق خلاف شرع و عرفی اتفاق نیفتاده است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،همایون قنواتی مدیرکل ارشاد اسلامی خوزستان در گفتگو با رهیاب در خصوص حجم بالای برگزاری کنسرت ها در استان و اهواز اظهار داشت: کنسرت هایی که برگزار می شود بی رویه نیستند امسال فقط در این دوماه می توانستیم فضایی برای حوزه موسیقی داشته باشیم وقتی یک کاری سالم است با کثرت آن که مخالفتی نداریم اتفاق خلاف شرع و عرفی اتفاق نیفتاده است
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,وی ادامه داد:این کنسرت ها یک رویداد فرهنگی هنری است که مجوز دارند و در صحت و سلامت در حال اجراست نمی شود به این دلیل که تعداد کنسرت ها زیاد است آنها را برگزار نکنیم؟
,همایون قنواتی گفت:در این مدت گروههای موسیقی اعلام آمادگی کردند که گروه های خوزستانی هم جزو اینها بودند موسیقی اقوام مختلف در این مدت برگزار شد الحمدلله هم مردم خوب استقبال کردند و هم این اجراها در آرامش و بدون تنش برگزار شد.
,وی افزود:موسیقی هایی که اجرا شد با هم تفاوت داشتند مردم در خصوص اینکه چه موسیقی را گوش بدهند حق انتخاب داشتند یکی موسیقی سنتی و محلی دوست دارد بشنود یکی موسیقی پاپ.
,مدیرکل ارشاد اسلامی خوزستان گفت:در گذشته وقتی کنسرتی برگزار می شد برای خیلی ها فرق نمی کرد چه کسی دارد برنامه را اجرا می کند فقط مردم می خواستند به کنسرت بروند و تجمع زیادی می شد.
,وی ادامه داد:در دوره قبل در اجرای کنسرت یکی از خوانندگان در یک سالن 2500 نفره بود اما امسال در یک سالن 700 نفره برنامه اجرا کرد خیلی هم سالن پر نشد یعنی آن فضا فروکش کرد کسی که از ما برای دو روز مجوز گرفته بود تنها یک روز توانست بفروشد.
,قنواتی تاکید کرد:اشعاری که در کنسرت ها مورد استفاده قرار می گیرد بررسی می شود موسیقی که قرار است اجرا شود بررسی می شود تمام نظرات فقهی هم لحاظ می شود
,وی در خصوص تک خوانی زن گفت:مشکلی ندارد در همین اهواز هم کنسرت تک خوانی زن برگزار شد چند هزار زن هم رفتند دیدند اشکالی دارد.
,مدیرکل ارشاد اسلامی خوزستان در پایان گفت:برنامه های موسیقی زمان اقای هرندی و حسینی را هم بیاورید ایا در آن دوره جشنواره موسیقی فجر برگزار نشد یعنی امسال که سی امین دوره را برگزار می کنیم بیست و نهمین دوره در زمان مسجد جامعی بود؟ در دوره قبل هم زن تک خوانی کرده است خانم پریسا و سیمین غانم هنگامه اخوان خوانده است.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه