نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:
توفیق به تشرف بیت الله از باب دعوت اوست
نماینده ولی فقیه در استان گفت :افتخاریابی به سفر بیت الله نه از باب همت والا و خانواده است و نه از باب ثروت و تمکن مالی بلکه از باب دعوت خدا ست که در آنجا لبیک می گویید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از خط اول،آیت الله عباسعلی سلیمانی شامگاه دیروز در دیدار با دانش آموزان عمره گذار اظهارداشت:عمره در کشور ما بقدری زیبا در این سالها سازمان یافته است که همه کشورهای اسلامی بر شرایط برنامه فرهنگی ما غبطه می خورند جمهوری اسلامی علاوه بر سرمایه گذاری برروی حج برروی عمره سرمایه گذار کلانی انجام داد که در واقع نوعی در مقایسه دیگر کشورها سرآمد و برجستگی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خط اول,وی افزود :سفر دانش آموزان به سرزمین وحی دراین سن و سال که بدون آلودگی پیشین صورت می گیرد قطعا بر دل پاک و زلال و مالامال از ایمان تاثیر خودش را خواهد گذاشت و این فنداسیون اعتقادی و ایمانی این دانش آموزان است.
,وی افزود:به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران می تواند یک سطح چشمگیری از سهمیه برای این کار اختصاص دهد تا دانش آموزان در این سن و سال به آن وادی بروند و به نوعی بیمه پیامبر و امامان بقیع و بیمه دین و ایمان شوند.
,نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت :دانش آموزان عمره گذار در حفظ ارزش والا موفق باشند چون بدست آوردن ارزش از نگهداری آن سخت تر است که بتوانند وارث میراث باشند.
,وی افزود :امیدواریم دانش آموزان در کنار کعبه نقطه ملتزم التزامی به ذات اقدس ربوی بسپارید که بعد از بازگشت در مسیری باشند که دین به پیامبر ما را راهنمایی بکنند که ما در آن مسیر باشیم.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه