به همت کمیته امداد شهرستان/

دوره آموزشی بیماری هاری در ماسال برگزار شد

دوره آموزشی بیماری هاری در ماسال برگزار شد
به همت کمیته امداد شهرستان ماسال، دوره آموزشی بیماری هاری با حضور کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان در مرکز کمیته امداد شاندرمن برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ماسال نیوز، به همت واحد بهداشت و درمان کمیته امداد شهرستان ماسال دوره آموزشی بیماری هاری با حضورغلامرضا صفری کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان در کمیته امداد بخش شاندرمن برگزارشد.
صفری در این دوره آموزشی ابتدا به کلیاتی از بیماریهای واگیر و غیر واگیر پرداخت و هاری را یک بیماری ویروسی واگیر تعریف کرد که از طریق حیوانات اهلی و وحشی به انسان منتقل می شود.

وی افزود: در صورت گزارش این بیماری، شبکه دامپزشکی شهرستان واکسیناسیون دامها و شبکه بهداشت و درمان واکسیناسیون انسانها را بر عهده خواهند گرفت.

به گفته صفری واکسن های هاری تولید ایران نبوده و بیشتر از کشورهای فرانسه، دانمارک و یا هند وارد می شود و بابت هر یک دوز مبلغ 500000 ریال هزینه می شود.

این کارشناس شبکه بهداشت ادامه داد: با توجه به دستورالعمل و پاسخ دهی واکسن به ویروس هاری، حداقل 3 بار تزریق واکسن انجام می شود.

  صفری ضمن بیان آماری از موارد گزارش شده گفت: درشهرستان ماسال 140 تا 150 نفردرسال با گزش حیوانات اهلی و وحشی به شبکه بهداشت مراجعه نموده که تمام خدمات به صورت رایگان دراختیار آنان قرار می گیرد.

  وی با اشاره به فوت 2 نفر در شهرستان های تالش و آستارا درسال گذشته افزود: ایین افراد به دلیل عدم مراجعه و واکسینه شدن فوت نمودند

کارشناس شبکه بهداشت ماسال، سه بار شستشو با آب و صابون وعدم بخیه محل زخم شده توسط حیوانات به دلیل بی هوازی بودن ویروس و همچنین مصرف آنتی بیوتیک و واکسیناسون کزاز را از راههای مبارزه با شیوع این بیماری عنوان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ماسال نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

در پایان این دوره آموزشی، سبد بهداشتی به مبلغ 3600000 ریال بین شرکت کنندگان توزیع شد.

انتهای پیام/پ

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه