logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

مسی: فلسفه بارسلونا تغییر نکرده است

مسی: فلسفه بارسلونا تغییر نکرده است
مهاجم بارسلونا در گشایش فروشگاه جدید خود از عدم تغییر فلسفه بارسلونا گفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا لیونل مسی روز گذشته (پنجشنبه) فروشگاه جدید آدیداس خود را در بارسلونا افتتاح کرد. در این مراسم، مردم و خبرنگاران زیادی حضور یافته بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مسی به خبرنگاران گفت که بارسلونا نسبت به ابتدای سال جدید پیشرفت های زیادی داشته است. وی در این باره اظهار داشت: شکست مقابل رئال سوسیه‌داد همه چیز را عوض کرد. مدل فوتبالی تیم تغییر کرد و اکنون همه با اشتیاق زیادی در ترکیب قرار می گیرند. در برخی از دیدارها، خوب بازی نمی کردیم و از ابتدا حریف را زیر فشار قرار نمی‌دادیم. هواداران به واقع دوست داشتند تصویر بدی که از ما در ورزشگاه سن سباستین در رویارویی با سوسیه‌داد باقی مانده بود، خیلی زود تغییر کند. اکنون همه می توانند تغییراتی که انجام شده را بیان کنند.

,

مسی در مورد مدل فوتبالی بارسلونا در این فصل گفت: ما دو شیوه داریم که می توانیم در جریان بازی، خیلی زود آنها را عوض کنیم. با توجه به فضایی که ما در خط حمله مان داریم، خیلی خوب می توانیم روی ضد حمله ها برنامه ریزی کنیم. فضاهایی که در مدل های فوتبالی مان در اختیار مهاجمان قرار می دهیم، مدلی است که ما دوست داریم بازی کنیم. ما فلسفه بارسلونا که تعصب و پاس های کوتاه بوده را فراموش نکرده ایم.

,

ستاره آرژانتینی کاتالان ها در ادامه عنوان کرد: اکنون 27 سال دارم و نمی توانم بگویم مانند روزهای جوانی ام هستم. روزها می گذرند و سن و سال مان بالاتر می رود. وقتی جوان تر بودم، هر کاری می توانستم انجام دهم و بدنم نیز هیچ واکنشی نشان نمی داد اما اکنون باید حواسم را بیش از پیش جمع کنم و بر اساس برنامه غذا بخورم.

,

مسی در مورد اهداف بارسلونا در این فصل اظهار داشت: برای رسیدن به قهرمانی در تمامی جام هایی که در آن حضور داریم تلاش می کنیم. برخی وقت ها شما می‌توانید و گاهی اوقات هم نمی‌توانید اما در این فصل برای جمع آوری تمام جام ها می‌جنگیم. می خواهیم همه جام ها را به خانه ببریم و از کسب آنها لذت ببریم. از نظر شخصی فقط دوست دارم کارهایی را انجام دهم که پیشتر نیز موفق به انجام آنها شده ام. می خواهم از هر راهی که می توانم کمک کنم تا بارسلونا بتواند بهتر از گذشته شود.

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه