با پیگیری های نماینده مردم دشتی؛
مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر دوباره ابقا شد
اصغر حصیری، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر که چند روز قبل توسط وزیر عزل شده بود با پیگیری های نماینده مردم دشتی و رایزنی های استاندار با وزیر آوزش و پرورش دوباره توسط فانی در سمت خود ابقا شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "دانشجونیوز" ، سه شنبه هفته گذشته علی اصغر فانی در آخرین ساعت اداری به صورت ناگهانی اقدام به عزل اصغر حصیری از مدیر کلی آموزش و پرورش استان بوشهر نمود و بلافاصله این خبر در رسانه های استان بازتاب گسترده ای یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "دانشجونیوز" ,پس از عزل حصیری، کرمی معاون اداری و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان به عنوان جایگزین وی و سرپرست این اداره کل معرفی شد و اصغرحصیری نیز به سمت مشاوراقتصادی معاون وزیرآموزش وپرورش منصوب گردید.
,حال پس از گذشت سه روز از عزل مدیر کل آموزش و پرورش استان، با پیگیری های نماینده اصلاح طلب شهرستان دشتی و تنگستان و نیز رایزنی های استاندار بوشهر با وزیر آموزش و پرورش، اصغر حصیری بار دیگر در سمت مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر ابقا شد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه