خاتمی عزادار شد

خاتمی عزادار شد
فاطمه خاتمی، دختر بزرگ آیت الله سید روح الله خاتمی و خواهر رییس جمهور اسبق کشورمان (صبح شنبه) دارفانی را وداع گفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، فاطمه خاتمی، دختر بزرگ آیت الله سید روح الله خاتمی و خواهر سیدمحمد خاتمی رییس جمهور اسبق کشور دقایقی قبل (صبح شنبه) دارفانی را وداع گفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش سایت محلی یزدی نیوز، وی به علت بیماری سرطان درگذشت. او مادر شهید و از فعالان فرهنگی و قرآنی به شمار می رفت.

,
 
,
چندی پیش خواهر او، سیده مریم خاتمی و همسر امام جمعه ی فقید یزد در یادداشتی در شخصیت او چنین نوشت:
,
 
,
«حتی دختر بزرگ آیت الله سید روح الله خاتمی بودن نیز باعث نشده تا خواهر رئیس جمهور اسبق ایران، گرفتار غرور کاذب شود، و دست از تلاش بکشد و کار نکند!
,
 
,
هیچگاه به دنبال و در جستجوی پست و منصب سیاسی نبود، سهمی هم از انقلاب و جنگ نمی خواست. خیاطی، برش های دقیق هنرمندانه، و اینک بافتنی های زیبا در بستر بیماری شدید و در تخت بیمارستان و هنگامه دست و پنجه نرم کردن با بیماری کشنده و پیشرفت کرده سرطان!
,
 
,
دستهای چروکیده و بیمار «مادر شهید حسن خلیلی» هنوز هم با هنرمندی، بر کامواها، جان و روح و زیبایی می بخشد، بافتنی های زیبایی که مدام اهداء گشته و دست بدست می شود؛ و اما در هنگامه دعواهای سیاسی و جناحی، اینگونه بودنها، و این زندگی های هنرمندانه و صادقانه و مردمی، مورد تقلید و الگوی دختران نسل امروز قرار نمی گیرد!
,
انتهای پیام/ط
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه