نهاد داوری بر اساس نیاز جامعه ایجاد شود

نهاد داوری بر اساس نیاز جامعه ایجاد شود
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: برای دست یابی به اهداف مورد نظر لازم است نهاد داوری بر اساس نیاز جامعه و اقشار مختلف مردم ایجاد شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیار آفتاب، محمد باقر الفت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در مراسم افتتاح اولین کانون موسسات داروی کشور در اراک گفت: ایجاد نهاد داوری از سیاست های کلی نظام و توسعه کشور و مورد تاکید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) است.
وی با بیان اینکه باید در اجرای نهاد داوری دقت ویژه ای داشته باشیم تا به سرنوشت شوراهای حل اختلاف دچار نشویم اظهار کرد: اگر نگاه را به اجرای این نهاد تغییر ندهیم اتفاق خوشایندی نخواهد افتاد.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه  افزود: با راه اندازی شوراهای حل اختلاف قصد داشتیم باری را از دوش دستگاه قضا برداریم در حالی که به فرایند دادرسی یک چیز دیگر اضافه کردیم و هم اکنون یک هزار و ۲۰۰ قاضی به صورت تمام و پاره وقت در شوراهای حل اختلاف مشغول فعالیت هستند.
الفت بیان کرد: برای اینکه نهاد دادرسی به این سرنوشت دچار نشود لازم است نوع نگاه را تغییر دهیم چرا که جامعه توسعه یافته باید نهاد داوری داشته باشد.
وی گفت: برای اینکه بتوان به اهداف مورد نظر دست پیدا کرد بهتر است تمام امور مربوط به نهاد داوری از آموزش گرفته تا تدوین قوانین را به موسسات واگذار کنیم و دادگستری در این زمینه دخالتی نداشته باشد.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به اینکه مبادلات کالا بین کشورهای مختلف روز به روز در حال افزایش است افزود: در بازارهای خارج نیز نهاد داوری می تواند در حل مشکلات احتمالی موثر باشد.
الفت خاطر نشان کرد: برای پویایی حقوق در معادلات بین الملل احتیاج داریم این نهادها را گسترش دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب, دیار آفتاب, دیار آفتاب,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه