رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت ملکان:

طرح نظارت نوروزی بر بازار شهرستان ملکان از ۱۵ اسفند آغاز می شود

طرح نظارت نوروزی بر بازار شهرستان ملکان از ۱۵ اسفند آغاز می شود
رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت ملکان گفت: همزمان با سراسر کشور طرح نظارت نوروزی بر اصناف و بازاریان شهرستان ملکان از 15 اسفندماه جاری آغاز می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از دیارملکان، علی بیگ زاده افزود: این طرح با هدف نظارت ویژه بر عملکرد اصناف و بازاریان و برخورد با متخلفین احتمالی و همزمان با سراسر شهرهای کشور  از ۱۵ اسفند ۹۳  تا ۲۰ فروردین ۹۴ در شهرهای ملکان،لیلان و مبارک شهر اجرا می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, دیارملکان،,

وی کم فروشی، گران فروشی، تقلب و عدم صدور فاکتور را از مهمترین موارد برخورد بازرسین اداره صنعت،معدن و تجارت ملکان ذکر کرد و گفت: در این خصوص دو تیم به طور نامحسوس در بازار این شهرستان فعالیت خواهند کرد.

,

بیگ زاده همکاری با اداره تعزیرات حکومتی،بهداشت و اماکن نیروی انتظامی ملکان را در طول ایام تعطیلات نوروزی یادآور شد و از اصناف و بازاریان این شهر خواست، ضمن کمک به بازرسین این اداره، با رعایت انصاف باعث تامین رضایت شهروندان و بخصوص مسافرین نوروزی شوند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه