مدیرکل صدا و سیمای ایلام در مراسم جشنواره رسانه، نظم و امنیت عمومی:

رسانه‌ها نقش مهمی در حوزه حقوق و پیشگیری از جرم دارند

رسانه‌ها نقش مهمی در حوزه حقوق و پیشگیری از جرم دارند
رسانه‌ها علاوه بر ظرفیت‌هایی که دارند نقش های مهمی را می توانند ایفا کنند، از جمله در حوزه حقوق و پیشگیری، که از اهمیت بالایی برخوردار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام پویا، "حجت الله رحیم زاده" مدیر کل صدا و سیمای مرکز ایلام در مراسم اختتامیه جشنواره رسانه، نظم و امنیت عمومی، گفت: امپریالیسم خبری با تمام توان خود برای همه گروه های سنی برنامه هایی می سازند که هدف نهایی آنها این است که دنیا را به سمت ابتذال پیش ببرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام پویا,

رحیم زاده اظهار کرد: مقام معظم رهبری در طول سال‌های گذشته بارها به شبیخون فرهنگی، تهاجم فرهنگی و ناتوی فرهنگی اشاره کرده‌اند که بخش عمده آن ناشی از تاثیرگذاری رسانه‌ها در جامعه است،
وی افزود: بسیاری از شبکه‌های ماهواره‌ای عمدتا به زبان فارسی و در جهت تقابل با ارزش‌های دینی ایران اسلامی حرکت می‌کنند و به برنامه‌سازی می‌پردازند.
رحیم‌زاده تصریح کرد: حتی در ساختار مستند‌های علمی نیز در کالبدشکافی اشخاص به جهت بیان یک بیماری جسمی از جسد خانم‌ها استفاده کرده ولو اینکه کار علمی انجام می‌دهند اما در فحوای علمی این مستند، سعی در معرفی فرهنگ ابتذال است.
وی بر لزوم هوشیاری در مسئولین تاکید کرد و افزود: از جمله خصوصیات رسانه‌ها این است که هیچ مرزی را نمی شناسند و از حوزه محلی خارج شده و به حوزه جهانی وارد می‌شوند و بر همین اساس دسترسی به خبر یک خبرگزاری در استان ایلام تنها مختص استان ایلام نیست بلکه یک گستره جهانی را پوشش می‌دهد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان ایلام خاطرنشان کرد: امروزه جامعه از اصحاب رسانه و از هویت ملی انتظاراتی دارد؛ بنابراین یک رسانه امروزه هیچ حد و مرزی را نمی شناسد و گستره جهانی دارد.
وی افزود: زمان برای رسانه ها، محلی از اعراب ندارد، اتفاقی که در استان اتفاق می‌افتد در دنیا منتشر می‌شود و رسانه‌ها علاوه بر ظرفیت‌هایی که دارند نقش های مهمی را می توانند ایفا کنند، از جمله در حوزه حقوق و پیشگیری، که از اهمیت بالایی برخوردار است.
رحیم زاده تصریح کرد: از مسئولان امر تشکر می کنیم که چند سال پیش نیروی انتظامی معاونت اجتماعی را طراحی کرد یعنی احساس وظیفه شد که کار فرهنگی هم انجام بگیرد، پیشگیری اولویت بر درمان است و این معاونت به سرعت کارهای فرهنگی را انجام می دهد و در سطوح مختلف همکاری و همیاری با حوزه های مختلف دارد و امروز یکی از نمادهای مهم استان ما همین همایش است که انجام می‌گیرد.
وی افزود: اگر رسانه ها بتوانند از مسائل جرم و جنایت و ناهنجاری‌ها به موقع اطلاعات و آگاهی داشته باشند در انتخاب واکنش، تاثیر بسزایی می‌توانند داشته باشند و حساسیت های جامعه را نسبت به جرائم بالا ببرند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان ایلام با بیان اینکه رسانه ها می توانند هم با تیزر های تبلیغاتی که دارند و هم آموزش برنامه های هنری هوشمندانه و مبتنی بر پژوهش طوری بر افکار عمومی جامعه غالب شوند، تصریح کرد: با این کار نه تنها از انجام ناهنجاری های جامعه منع شوند بلکه حرکت جامعه به سمت تعالی و رشد و برآورده کردن هنجارها و ارزش ها پیش روند و باورها را در جامعه نهادینه کنند.
وی گفت: امروزه رسانه ها جزء لاینفک زندگی فردی و اجتماعی ما شده اند بنابراین ما باید از این ظرفیت استفاده و باید به نحو درستی از این فضای مخاطب استفاده کنیم.
 
انتهای پیام/ش

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه