سرهنگ حسینی در مراسم افتتاح تولیدی پوشاک :
اقتصاد مقاومتی راه حل مشکلات اقتصادی و سامان دهنده توسعه اقتصادی است
کارگاه خیاطی و تولید پوشاک کوثر (س) با حضور فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) و جمعی از شهروندان محله حسین آباد شیراز افتتاح شد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از " تنویر " ؛ با حضور فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) شیراز یک طرح اقتصاد مقاومتی در قالب تولیدی پوشاک افتتاح شد . کارگاه خیاطی و تولید پوشاک کوثر (س) با هدف تولید انواع پوشاک در محله حسین آباد شیراز افتتاح شد . در مراسم افتتاح و آغاز به کار این کارگاه تولیدی جمعی از شهروندان محله حسین آباد شیراز حضور داشتند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنویر,سرهنگ حسینی در مراسم افتتاح این کارگاه تولیدی توجه به تولید و سرمایه گذاری در طرح های اقتصاد مقاومتی که بصورت مردم محور صورت می پذیرند را از عوامل مهم اشتغالزایی دانست و افزود امروز اقتصاد مقاومتی راه حل مشکلات اقتصادی و سامان دهنده توسعه اقتصادی است ، فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) شیراز در ادامه صحبت هایش افزود همواره اتکا به توان داخلی و اعتماد به استعدادهای جوان و نخبه داخل کشور موجبات پیشرفت روزافزون در عرصه های مختلف اقتصادی ، علمی و . . . را در پی خواهد داشت .
,در ادامه این مراسم مسئول این تولیدی پوشاک نیز در سخنان کوتاهی از اشتغالزایی مستقیم این کارگاه تولیدی برای 12 نفر از بانوان خبر داد و افزود انواع پوشاک بانوان و پوشاک فرم سازمان ها و شرکت ها در این کارگاه خیاطی تولید خواهند شد و محور این تولیدات نیز توجه به طرح های اسلامی - ایرانی خواهد بود .
,, , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ]
ارسال دیدگاه