به بهانه روز پرستار:
زیر چتر سپید محبت و سلامتی
پرستار سپید پوشی که جوانی خود را برای کمک به نیازمندان صرف می کند تا رنگ مویش به سفیدی لباسش برسد و توشه آخرتش گردد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سمنا، پنجم اسفند مصادف با میلاد حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار ما را برآن داشت تا گوشه ای از فداکاری ها قشری را به قلم بیاوریم که شاید هیچ اجر مادی نتواند با اجر معنوی آنان برابری کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سمنا,پرستاران انسان هایی از این جامعه اند که آغاز شغلشان دیدن رنج و درد آدم ها بوده و خنداندن بیماران افسرده و ناراحت گوشه ای از شغلشان که گاهی دیده نمی شود اما این سختی ها را با دلی پیوند شده با خدا عاشقانه پشت سر می گذارند.
, , ,
,
, پرستار، همان سپید پوشانی که چتر محبتشان بر سر بیماران و دردمندان جامعه گسترانده شده تا آرامش بخش لحظات سخت همنوعان خود باشند و بیمارش را هیچ وقت به چشم غریبه ندیده و انگار برای یکی از عزیزترین کسانش قدم بر می دارد.
,تا کنون با خود فکر کرده ای که آیا حاضری لباس سفیدی بر تن کنی که بوی بیمارستان می دهد و از ابتدا تا انتهای کار خود درد و رنج ببینی، از صدای گریه نوزاد تازه متولد شده تا جان دادن یک انسان روی تخت بیمارستان و کلی مشکلات دیگر را ببینی و تحمل کنی؟
, , ,
,
, چقدر سخت است پرستار باشی و ببینی زندگی یک انسان بستگی به دستان تو دارد، و چقدر احساسی است وقتی در بیمارستان می بینی پرستاری بی وقفه و سراسیمه سوی بیمارش می دود تا آرامش بخش حال وخیم او باشد؟
,پرستاران، خادمان بیمنت و فرشتگان سپیدپوش جامعه هستند که لباس خدایی بر تن دارند، آنان حمایت و پشتیبانی جامعه را میجویند و خواهان ارج نهادن جامعه به جایگاه واقعی خویشند.
, , ,
,
, هر حرکت انسانی یک پرستار برای بیمار، یک حسنه است و کمک به انسانی محتاج ، آن هم در شرایطی حساس و بدون چشم داشت، بهتر است بگویم کمکی عاشقانه که جز خدای متعال کسی یارای جبران آن را ندارد.
,قصد ندارم از مشکلات این قشر سخن بگویم زیرا که میدانم مسئولان امر به خوبی با این مشکلات آشنا هستند، اما امید همدلی ما مردم با این قشر که نامگذاری ولادت حضرت زینب (س) به عنوان روزشان نشانگر عظمت و بزرگی آنان است دور از انتظار نیست.
, , ,
,
, انتهای پیام/پ
, , ]
ارسال دیدگاه