شهادت و زخمی شدن 19 تن در ورودی زینبیه
فادی برهان،نماینده شیعیان در زینبیه دمشق خبر داد که انفجار انتحاری عصر امروز در یکی از پستهای بازرسی منطقه زینبیه در جنوب دمشق با شهادت دستکم شش تن و زخمی شدن سیزده تن دیگر همراه شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، «فادی برهان»، از چهرههای سرشناس و نماینده شیعیان در منطقه زینبیه دمشق خبر داد: در حمله انتحاری که دو عامل انتحاری ساعتی پیش با یک خودروی بمب گذاری شده در پست ایست و بازرسی المستقبل در ورودی منطقه زینبیه در ریف دمشق در فاصله دو کیلومتری حرم حضرت زینب سلام الله انجام دادند، دستکم شش تن شهید و سیزده تن دیگر زخمی شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: این حمله توسط یک عامل انتحاری انجام شد که نیروهای پست بازرسی به آن مشکوک شده و وی را از خودرو پیاده کردند که بلافاصله عامل انتحاری اقدام به انفجار خود کرد.
برهان افزود: انتحاری دوم نیز اقدام به منفجر کردن خودرو کرد که به افزایش شمار شهدا به شش تن و زخمی شدن سیزده تن منجر شد.
وی تاکید کرد: این خودرو از شهر دمشق به راه افتاده بود اما به خاطر کنترل شدید منطقه حضرت زینب سلام الله از سوی پست های ایست و بازرسی قادر به ورود به این منطقه نشدند.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه