رئیس شورای اسلامی شهر قم:

تخلفاتی در یکی از مناطق شهرداری صورت گرفته است

تخلفاتی در یکی از مناطق شهرداری صورت گرفته است
رئیس شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه مجموعه شهرداری با 4 هزار نیرو نمی تواند بدون نقص باشد،گفت: گزارشاتی از تخلف در یکی از مناطق شهرداری به شورای شهر رسیده که بررسی های لازم در حال انجام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  ولی الله بیاتی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،با اشاره به اینکه شهرداری دارای  4 هزار نیرو است،اظهار داشت:ممکن است در این بین افرادی باشند که تخلفاتی را نیز انجام می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا,

وی افزود: گزارشاتی نیز در زمینه تخلف در یکی از مناطق شهرداری به ما رسیده است که بررسی ها در حال انجام است.

,

رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه نظر شورا در تخلفات برخورد قاطع با فرد متخلف است،ابراز داشت: هر حکمی را که قانون در مورد افراد متخلف در نظر بگیرد احترام خواهیم گذاشت.

,

وی تصریح کرد: شورای شهر در این گونه موارد تنها وظیفه نظارتی دارد و رسیدگی به این مشکل به عهده دستگاه های قضایی است.

,

بیاتی خاطر نشان ساخت: شورای شهر  نظارت بر اجرای برنامه های شهرداری و همچنین تصویب بودجه را بر عهده دارد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه