پرستاران نمونه شهرستان فیروزکوه تجلیل شدند
در آیینی بزرگداشت روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، سه نفر از پرستاران نمونه شهرستان فیروزکوه تجلیل شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیمه نیوز، در مراسم جشنی که به مناسبت بزرگداشت سالروز تولد بزرگ پرستار دشت کربلا حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران برگزار شد از سه نفر از پرستاران نمونه شهرستان فیروزکوه تجلیل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز,در این مراسم از "خدایار کتال" به عنوان پرستار نمونه شبکه بهداشت و درمان شهرستان، "علیزاده" پرستار نمونه بیمارستان "امام خمینی(ره)" شهرستان و "زینب کیا" سوپروایزر نمونه شهرستان با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.
,دکتر "فریبا ملاجعفری" سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه در این زمینه به دیمه نیوز گفت: به پاس زحمات شبانه روزی پرستاران و بهورزانی که در مراکز بهداری، وظیفه نگهداری، مراقبت و درمان بیماران را بر عهده دارند و با تأسی به بانوی بزرگوار اسلام، حضرت زینب کبری(س) که از بیمار کربلا، حضرت امام سجاد(ع) و کودکان، مراقبت میکرد، پنجم جمادی الاول برابر با زاد روز آن اسوه صبر و شکیبایى به عنوان روز پرستار و بهورز در نظام جمهوری اسلامی ایران نامگذاری شده است.
,وی گفت: این روز، ضمن یادآوری رشادت های دختر بزرگوار امیرالمؤمنین(ع) در صحنه های خطر و رویارویی با سختیهای زمان، زمینه ای برای سپاسگزاری و ارج نهادن به مقام پرستاران و تقدیر از بهورزانِ این مرز و بوم است که خاطره شیرزن کربلا را فراموش نخواهند کرد.
,پایان خبر/ش
]
ارسال دیدگاه