سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه خبر داد؛
کمبود نیروی پرستار در بیمارستان امام خمینی(ره)
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه از کمبود نیروی پرستار در بیمارستان امام خمینی(ره) شهر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیمه نیوز، دکتر "فریبا ملاجعفری" سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه در جریان بازدید فرماندار شهرستان فیروزکوه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان به مناسبت روز پرستار، ضمن بیان گزارشی از عملکرد مجموعه، به بیان قانون ارتقای پرستاری در سال 93 پرداخت و تصریح کرد: با اجرای طرح تحول سلامت، کارانه های پزشکان و پرستاران پرداخت شده و وضعیت این اقشار بهبود یافته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز,وی بیان کرد: کمبود نیروی پرستار در بیمارستان امام خمینی(ره) یکی از مشکلات مجموعه بهداشت و درمان شهرستان است.
,ملاجعفری افزود: بحمدالله با اجرای طرح تحول سلامت رضایتمندی بیماران و همراهان در سطح بیمارستان بهبود یافته است.
,وی همچنین از آماده شدن تجهیزات خانه بهداشت روستایی روستاهای "درده" و "مهاباد" از بخش مرکزی خبر داد و تصریح کرد: اعتبارات لازم برای خانه بهداشت روستایی روستای "جلیزجند" آماده شده و تاکنون 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
,در ادامه فرماندار شهرستان فیروزکوه با تقدیر از زحمات مجدانه پرستاران، اظهارکرد: خدمات مشفقانه پرستاران و مجموعه شبکه بهداشت و درمان در عرصه های درمانی، بهداشتی، آموزشی و . . . تزریق روحیه امید به زندگی در افراد و خانواده ها را به دنبال دارد.
,"ابوالقاسم مهری" گفت: بهترین پاسخ به حضور همیشگی مردم در صحنه، همین خدمات رسانی هاست و امید می رود با بهبود شرایط و ارتقای وضعیت نیروی انسانی و متخصصان در عرصه بهداشت و درمان بتوانیم فضای خدمات را بهبود ببخشیم.
,معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری، مسؤول حراست و مسؤول امور بانوان فرمانداری و مسؤول اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نیز در این دیدار حضور داشتند.
,پایان خبر/ش
]
ارسال دیدگاه