جشنواره جابربن حیان درشهرستان قرچک افتتاح شد

جشنواره جابربن حیان درشهرستان قرچک افتتاح شد
نمایشگاه پروژه های علمی دانش آموزان دوره ابتدایی شهرستان قرچک با عنوان جشنواره جابربن حیان در دبستان شهید داورزنی وکودک مسلمان قرچک افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا;به نقل از قرچک آنلاین- در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه که علی صادقی فرماندار، حجت الاسلام والمسلمین حجت ا.. اسماعیلی امام جمعه وجمعی ازمسئولان شهرستان حضور داشتند. مهدی نیکبخت مدیرآموزش وپرورش شهرستان قرچک ضمن تقدیر از تلاش عوامل اجرایی در برنامه ریزی و ترغیب دانش آموزان به مسائل پژوهشی و تحقیق و برپایی نمایشگاه توانمند یهای دانش آموزانر داشت: حضور دانش آموزان دوره ابتدایی در عرصه تحقیق و پژوهش عامل پیشرفت علمی شهرستان است.
نیکبخت با اشاره به این که جشنواره و نمایشگاه جابربن حیان با هدف نشان دادن توانمندی و استعدادهای دانش آموزان و ایجاد انگیزه در سایر افراد کار شایسته ای است، افزود: این نمایشگاه در راستای پرورش قدرت خلاقیت و ابتکار دانش‌آموزان برگزار و نیز می تواند در ایجاد خودباوری و برانگیختن اعتماد به نفس دانش آموزان نقشی اساسی ایفا کند.
وی ازجشنواره علمی جابربن حیان به عنوان یکی از طرح های موفق حوزه آموزش ابتدایی نام برد و تصریح کرد: آموزش روش تحقیق علمی به دانش آموزان و تلفیق علم و عمل از اهداف دیگر برگزاری این نمایشگاه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین-,
,
,

DSC_0163

, DSC_0163, DSC_0163,

وی افزود:شناسایی وتقویت استعدادهای فردی دانش آموزان وایجاد زمینه ای مناسب برای کارآفرینی وهمچنین تحقق اهداف مهارتی ونگرشی وتربیتی دروس مختلف دوره ابتدایی وایجاد موقعیت مناسب برای ارزشیابی توصیفی از عملکرد دانش آموزان از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی گفت: درجشنواره امسال از ۲۹ آموزشگاه شرکت کننده نزدیک به ۲۰۰طرح به مرحله منطقه ای راه پیدا کردند که آثار برتر پس از داوری توسط کارشناسان این اداره به مرحله استانی وکشوری ارسال خواهد شد.
 در این نمایشگاه دانش آموزان کارهای خودرا در قالب گروه های چند نفره ارائه کرده و در معرض دید مسئولان قرار دادند و همه شرکت کنندگان در مورد آثار خود توضیحات جامعی را به بازدیدکنندگان ارائه کردند.
انتهای پیام/ص

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه