آدیداس: تلاشی برای خرید مسی نکرده ایم

آدیداس: تلاشی برای خرید مسی نکرده ایم
شرکت آدیداس هرگونه همکاری برای خرید لیونل مسی را کاری صرفا تبلیغاتی خواند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا در هفته‌ گذشته چندین نشریه اروپایی اعلام کردند که باشگاه‌های بایرن مونیخ و چلسی برای خرید لیونل مسی از بارسلونا اقدام کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  در هفته‌ گذشته چندین نشریه اروپایی اعلام کردند که باشگاه‌های بایرن مونیخ و چلسی برای خرید لیونل مسی از بارسلونا اقدام کرده‌اند.,
 
,
با توجه به اینکه در قرارداد مسی با بارسلونا بندی وجود دارد که مبلغ فروش وی را به 250 میلیون یورو می‌رساند،‌ اعلام شد که شرکت آدیداس اعلام آمادگی کرده تا 125 میلیون یورو از این قرارداد را به عنوان اسپانسر بپذیرد تا بایرن یا چلسی با پرداخت مابقی این مبلغ، مسی را به تیم خود ببرند.
,
 
,
اکنون شرکت آدیداس با انتشار بیانیه‌ای در نشریه اکیپ به شفاف‌سازی در این زمینه پرداخته است.
,
 
,
«وجود هرگونه ارتباطی بین شرکت آدیداس و موضوع انتقال یک بازیکن کاملا جنبه تبلیغاتی دارد. هرگونه تصمیم‌گیری در زمینه فروش این بازیکن به عهده او و نمایندگانش است.»
,
 
,
انتهای پیام/ش
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه