فرماندار پارس‌آباد مغان:

نمایشگاه «یاس کبود» در پارس‌آباد مغان برپا می‌شود

نمایشگاه «یاس کبود» در پارس‌آباد مغان برپا می‌شود
فرماندار شهرستان پارس‌آباد مغان گفت: پنجمین نمایشگاه یاس کبود به مناسبت ایام فاطمیه در این شهرستان برپا می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، ناصر نصیری امروز در جلسه هماهنگی برنامه‌های ایام فاطمیه پارس آباد، برپایی نمایشگاه یاس کبود را یک حرکت عظیم فرهنگی برای نقل تاریخ زندگانی ائمه معصومین (ع) بیان کرد و گفت: این نمایشگاه با هدف زنده نگه داشتن ایام فاطمیه، پاسداشت مقام حضرت فاطمه زهرا (س)، ترویج فرهنگ فاطمی و بیان گوشه‌هایی از زندگانی ائمه معصومین (ع) است که برای پنجمین سال متوالی در پارس آباد برپا خواهد شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , آران مغان,

وی با بیان اینکه این نمایشگاه مهمترین حرکت برای خنثی سازی هجمه های فرهنگی دشمنان در نقطه صفر مرزی محسوب می شود، به استقبال بی نظیر مردم به ویژه جوانان و نوجوانان اشاره کرد و از مسئولان ادارات، نهادها و شرکتهای دولتی خواست فارغ از برنامه ریزی مذهبی برای رونق دادن مراسمات در این ایام، همکاری تنگاتنگی نیز با عوامل نمایشگاه یاس کبود داشته باشند.

,

فرماندار پارس آباد مغان با بیان اینکه اجرای مراسم یاس کبود صرفا عزاداری نیست، گفت: باید در کنار آن رسیدگی به خانواده های بی بضاعت با کمک خیرین و همچنین تقویت معنویات در بین جوانان مد نظر قرار گیرد.

,

نصیری در ادامه با اشاره به اینکه ایام فاطمیه امسال مصادف با عید نوروز است، تصریح کرد: مردم در نوروز ضمن حفظ شأن و حرمت حضرت فاطمه زهرا (س)، از برگزاری مراسم جشن و سرور در این ایام خودداری کنند.

,

به گزارش آران مغان، در این نمایشگاه کوچه‌های بنی هاشم و مدینه، خانه اصحاب رسول‌الله(ص)، خانه حضرت زهرا(س)، قبرستان بقیع، مسجدالنبی و... برای بازدید عموم در حال شبیه سازی است و قرار است هم زمان با ایام فاطمیه در محل «کانون علامه طباطبایی» پارس آباد دایر شود.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه