logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

روحانی در دیدار حزب اصلاح‌طلب: به ما زمان بدهید

روحانی در دیدار حزب اصلاح‌طلب: به ما زمان بدهید
رئیس جمهور گفت: دولت هیچ عهدی را فراموش نکرده است و حتماً به عهد و پیمان خود وفادار خواهد بود ولی باید فرصت و زمان لازم داده شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی عصر چهارشنبه در دیدار دبیر کل و اعضای مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم با اشاره به مشکلاتی که کشور با آن مواجه است، اظهار داشت: کشورمان به خاطر توطئه‌های دشمنان و بعضاً برخی بی‌تدبیری‌ها ضربه‌های زیادی متحمل شد بنابراین رفع مشکلات و فراهم شدن شرایط برای ایجاد تحرک مطلوب در کشور نیازمند زمان و همکاری است.

وی با تأکید بر اینکه امروز امیدمان به بهبود شرایط کشور بسیار بیشتر از روزی است که دولت یازدهم شروع به کار کرد، گفت: گام‌های مهمی که در ۱۸ ماه گذشته در بخش‌های مختلف به ویژه بخش اقتصاد و در زمینه کنترل تورم و رشد و توسعه برداشته شده، فراتر از تصور است البته تا رسیدن به نقطه مطلوب و نهایی فاصله داریم.

رئیس جمهور به اقدامات دولت در زمینه بهداشت و سلامت اشاره کرد و اظهار داشت: این اقدام بزرگ که مورد تحسین و حتی تعجب مقامات برخی کشورها قرار گرفته، در حالی انجام شده که در شرایط تحریم قرار داریم.

وی اساتید و علمای جلسه را مورد خطاب قرار داد و گفت: شما اساتید و بزرگان می‌توانید با قرار دادن نتایج تحقیقات و پژوهش‌های علمی خود در اختیار دولت‌، به دولت در زمینه‌های مختلف کمک کنید.

روحانی افتخار خود را فرزند حوزه بودن دانست و اظهار داشت: دولت خود را نیازمند ارتباط نزدیک‌تر با بزرگان و فضلای حوزه می‌داند و بر این باور است که برقراری این ارتباط می‌تواند مسیر حرکت دولت را تصحیح و پرشتاب کند.

وی بر لزوم وحدت و اتحاد در شرایط کنونی و در سراسر کشور تأکید کرد و گفت: نمی‌توان با انشقاق و اختلاف مسایل را حل و فصل کرد.

رئیس جمهور با تأکید بر پایبندی دولت به شعارها و عهد و پیمان خود با مردم تصریح کرد: دولت هیچ عهدی را فراموش نکرده است و حتماً به عهد و پیمان خود وفادار خواهد بود ولی باید فرصت و زمان لازم داده شود. ضمن اینکه همه باید کمک و یاری کنند تا بار مسئولیتی که بر دوش دولت قرار دارد به مقصد برسد.

در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین موسوی تبریزی دبیر کل مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم با اظهار خرسندی از دیدار با رئیس جمهور، گزارشی را از فعالیت‌ها و برنامه‌های مجمع ارایه کرد و دیدگاه‌ها و نظرات مجمع را با دکتر روحانی در میان گذاشت.

ارتباط نزدیک‌تر دولت با حوزه علمیه و مراجع و بزرگان، حساسیت نسبت به مشکلات اقتصادی، توجه به همه اصول قانون اساسی و توجه به کرامت مردم از جمله نکاتی بود که توسط دبیر کل مجمع محققین و مدرسین حوزه بر آنها تأکید شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه