شهردار نطنز خبر داد
اجرای عملیات کوددهی به ۱۵۰۰ اصله درخت در نطنز+ تصاویر
سید محسن تجویدی گفت: عملیات اجرای چالکود و کوددهی درختان و فضای سبز میادین، پارک ها، حاشیه خیابان ها و بلوارها از ابتدای دی ماه آغاز و با کوددهی ۱۵۰۰ اصله درخت به پایان رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری “نطنزنا”، شهردار نطنز با اشاره به اینکه فضاهای سبز و درختان، از موهبت های الهی هستند اظهار کرد: باغ شهر تاریخی نطنز به عنوان نگین سرسبز شمال استان اصفهان، دارای یکی از بالاترین سرانه های فضای سبز در بین شهرهای این استان است و ما نیز حفظ و حراست و توسعه این موهبت الهی را وظیفه خود می دانیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “نطنزنا”,سید محسن تجویدی افزود: در یک سال گذشته فعالیتهای گسترده ای در جهت نگهداری، تقویت و توسعه فضای سبز توسط شهرداری انجام شده و در آینده نیز با قوت ادامه خواهد یافت.
وی به عملیات کوددهی درختان در سطح شهر اشاره کرد و بیان داشت: عملیات اجرای چالکود و کوددهی درختان و فضای سبز میادین، پارک ها، حاشیه خیابان ها و بلوارها از ابتدای دی ماه آغاز و با کوددهی ۱۵۰۰ اصله درخت به پایان رسید.
وی افزود: در اجرای طرح چالکود، درختانی که خاک آنها از نظر وجود مواد غنی و مورد نیاز ضعیف بود شناسایی و در اطراف آن چاله هایی با عمق ۴۰ سانتیمتر حفر و با حدود ۵ کیلوگرم کود پر گردید.
تجویدی ادامه داد: عملیات کوددهی درختان چنار خیابان های مالک اشتر، امام خمینی(ره)، ۱۷ شهریور، بلوار طالقانی و بلوار شهید مصطفی خمینی(ره) پس از سال ها انجام شد.
وی با اشاره به اینکه پیش از این نیز در فصل تابستان به طور محدود و مقطعی کوددهی انجام شده بود تصریح کرد: کوددهی درختان و فضاهای سبز شهر با ۱۰۰ تن کود حیوانی و با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون ریال به پایان رسید.
شهردار نطنز در پایان با اشاره به هرس زمستانه درختان افزود: اجرای طرح هرس درختان اقاقیا و بید و فرم دهی و زیباسازی درختان سرو در رفوژ میانی بلوارها و پارکها صورت گرفت و همچنین اصلاح درختان چنار در بلوار شهید بهشتی و شهید عظیمی، خیابان های شهید مطهری، شهید شریف واقفی و شهرک شهید منتظری به اتمام
رسیده است.
سید محسن تجویدی افزود: در یک سال گذشته فعالیتهای گسترده ای در جهت نگهداری، تقویت و توسعه فضای سبز توسط شهرداری انجام شده و در آینده نیز با قوت ادامه خواهد یافت.
,وی به عملیات کوددهی درختان در سطح شهر اشاره کرد و بیان داشت: عملیات اجرای چالکود و کوددهی درختان و فضای سبز میادین، پارک ها، حاشیه خیابان ها و بلوارها از ابتدای دی ماه آغاز و با کوددهی ۱۵۰۰ اصله درخت به پایان رسید.
,وی افزود: در اجرای طرح چالکود، درختانی که خاک آنها از نظر وجود مواد غنی و مورد نیاز ضعیف بود شناسایی و در اطراف آن چاله هایی با عمق ۴۰ سانتیمتر حفر و با حدود ۵ کیلوگرم کود پر گردید.
,تجویدی ادامه داد: عملیات کوددهی درختان چنار خیابان های مالک اشتر، امام خمینی(ره)، ۱۷ شهریور، بلوار طالقانی و بلوار شهید مصطفی خمینی(ره) پس از سال ها انجام شد.
,وی با اشاره به اینکه پیش از این نیز در فصل تابستان به طور محدود و مقطعی کوددهی انجام شده بود تصریح کرد: کوددهی درختان و فضاهای سبز شهر با ۱۰۰ تن کود حیوانی و با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون ریال به پایان رسید.
,شهردار نطنز در پایان با اشاره به هرس زمستانه درختان افزود: اجرای طرح هرس درختان اقاقیا و بید و فرم دهی و زیباسازی درختان سرو در رفوژ میانی بلوارها و پارکها صورت گرفت و همچنین اصلاح درختان چنار در بلوار شهید بهشتی و شهید عظیمی، خیابان های شهید مطهری، شهید شریف واقفی و شهرک شهید منتظری به اتمام
,رسیده است.
,, ,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه