خبری خوش برای کشاورزان
افتتاح سیستم شارژ کنتورهای هوشمند آب و برق در نطنز
مدیر جهاد کشاورزی نطنز اظهار کرد: سیستم شارژ کنتورهای هوشمند آب و برق در دفتر منابع آب شهرستان نطنز افتتاح گردید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری “نطنزنا”، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نطنز اظهار کرد: سیستم شارژ کنتورهای هوشمند آب و برق در دفتر منابع آب شهرستان نطنز افتتاح گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “نطنزنا”,عبدالرضا مهدی بادی افزود : یکی از مشکلات کشاورزان شهرستان نطنز نیاز به مراجعه به شهرستان اردستان جهت شارژ کنتورهای آب کشاورزی بود که با نصب این سیستم در شهرستان این مشکل بر طرف گردید.
وی تصریح کرد: کشاورزان می توانند با مراجعه به دفتر منابع آب شهرستان نطنز واقع در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نسبت به شارژ کارت خود اقدام نمایند.
مهدی بادی در پایان از تلاش های نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، اعضاء کمیته حفاظت از منابع آب شهرستان و شوراهای اسلامی شهرهای نطنز و بادرود جهت پیگیری مؤثر قدردانی نمود.
انتهای پیام/ص
عبدالرضا مهدی بادی افزود : یکی از مشکلات کشاورزان شهرستان نطنز نیاز به مراجعه به شهرستان اردستان جهت شارژ کنتورهای آب کشاورزی بود که با نصب این سیستم در شهرستان این مشکل بر طرف گردید.
,وی تصریح کرد: کشاورزان می توانند با مراجعه به دفتر منابع آب شهرستان نطنز واقع در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نسبت به شارژ کارت خود اقدام نمایند.
,مهدی بادی در پایان از تلاش های نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، اعضاء کمیته حفاظت از منابع آب شهرستان و شوراهای اسلامی شهرهای نطنز و بادرود جهت پیگیری مؤثر قدردانی نمود.
,انتهای پیام/ص
,]
ارسال دیدگاه