logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

توصیه آیت‌الله مکارم به رئیس جمهور

توصیه آیت‌الله مکارم به رئیس جمهور
آیت‌الله مکارم شیرازی امروز در دیدار رئیس جمهور از خدمات دولت یازدهم تقدیر و این اقدامات را تایید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی، این مرجع تقلید در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی بیانات مهمی درباره بعضی مشکلات کشوری از جمله مسئله کار و ازدواج جوانان، گرانی بعضی از ارزاق، مسائل زندگی مردم، مسائل فرهنگی کشور و آنچه مربوط به وزارت ارشاد است را مطرح کرد.

وی در این دیدار خصوصی درباره بحث هدفمندی یارانه‌ها نیز تاکیدات و توصیه‌های راهگشایی را خطاب به رئیس جمهور و دولت ارائه کرد.

این مرجع تقلید بیان کرد: باید یارانه اغنیا حذف شده و درآمدهای حاصله از آن برای کارهای تولیدی صرف شود؛ چنانچه این پول صرف کارهای تولیدی شود برای جوانان کار و وسایل ازدواج فراهم شده و از مفاسد اخلاقی کاسته می‌شود.

این مرجع تقلید توصیه‌هایی نیز درباره مشکلات شهر قم در بخش‌های مختلف مطرح کرده و رئیس جمهور نیز در این خصوص قول مساعد داد.

وی ضمن دعا برای توفیق دولت یازدهم و رئیس جمهور تاکید کرد: امید است با همت همه مقامات کشوری مشکلات حل شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه