توسط ماموران آتش نشانی:
نجات پرنده شکاری در خیابان سردارجنگل لاهیجان
یک شاهین زخمی توسط مأموران آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لاهیجان گرفته شد و جهت مداوا و رهاسازی به اداره محیط زیست شهرستان لاهیجان تحویل داده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از «لاهیجان»، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لاهیجان گفت: در پی تماس یکی از شهروندان ساکن خیابان سردار جنگل مبنی بر مشاهده یک شاهین زخمی، تیم امداد و نجات آتش نشانی شهرداری لاهیجان به موقعیت اعزام گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان»,دیلمی افزود: تیم عملیاتی پس از بررسی با نهایت دقت و مهارت این پرنده زخمی را که توسط شکارچیان از ناحیه بال سمت چپ زخمی شده بود را گرفته و جهت مداوا به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لاهیجان تحویل دادند.
,وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: از همشهریان محترم تقاضا دارم در صورت مشاهده چنین مواردی از آسیب رساندن و هرگونه اقدام خودسرانه خودداری نموده و سریعاً موضوع را به سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی به شماره ۱۲۵ اطلاع دهند.
, ,
,
, پایان پیام/ص
]
ارسال دیدگاه