رییس گمرک پلدشت خبر داد؛
افزایش تردد مسافران از گمرک پلدشت در سال جاری
رئیس گمرک پلدشت گفت: در 10 ماهه سالجاری 104 هزار و 767 نفر از گمرک پلدشت تردد کرده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آراز سسی؛ طبق اعلام روابط عمومی فرمانداری پلدشت؛ جعفر جعفری با بیان اینکه در 10 ماهه سال جاری 104 هزار و 767 نفر از گمرک پلدشت تردد کرده اند، گفت: طی مدت زمان مذکور51 هزار و 227 نفر مسافر از طریق گمرک پلدشت وارد کشور شده اند که از این تعداد، یک هزار و 200 نفر ایرانی و 50 هزار و 27 نفر خارجی بوده اند.
, راه دانا , آراز سسی, طبق اعلام روابط عمومی فرمانداری پلدشت؛ جعفر جعفری با بیان اینکه در 10 ماهه سال جاری 104 هزار و 767 نفر از گمرک پلدشت تردد کرده اند، گفت: طی مدت زمان مذکور51 هزار و 227 نفر مسافر از طریق گمرک پلدشت وارد کشور شده اند که از این تعداد، یک هزار و 200 نفر ایرانی و 50 هزار و 27 نفر خارجی بوده اند., طبق اعلام روابط عمومی فرمانداری پلدشت؛ جعفر جعفری با بیان اینکه در 10 ماهه سال جاری 104 هزار و 767 نفر از گمرک پلدشت تردد کرده اند، گفت: طی مدت زمان مذکور51 هزار و 227 نفر مسافر از طریق گمرک پلدشت وارد کشور شده اند که از این تعداد، یک هزار و 200 نفر ایرانی و 50 هزار و 27 نفر خارجی بوده اند.,وی اظهار کرد: در این مدت 53 هزار و 540 نفر مسافر از طریق گمرک پلدشت از کشور خارج شده اند که 5 هزار و 230 نفر از این افراد ایرانی و مابقی خارجی است.
, وی اظهار کرد: در این مدت 53 هزار و 540 نفر مسافر از طریق گمرک پلدشت از کشور خارج شده اند که 5 هزار و 230 نفر از این افراد ایرانی و مابقی خارجی است., وی اظهار کرد: در این مدت 53 هزار و 540 نفر مسافر از طریق گمرک پلدشت از کشور خارج شده اند که 5 هزار و 230 نفر از این افراد ایرانی و مابقی خارجی است.,رییس گمرک پلدشت افزود: تعداد مسافران ورودی به کشور از گمرک پلدشت در 10 ماهه سالجاری 15 درصد و تعداد مسافران خروجی از این گمرک نیز 18 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.
, رییس گمرک پلدشت افزود: تعداد مسافران ورودی به کشور از گمرک پلدشت در 10 ماهه سالجاری 15 درصد و تعداد مسافران خروجی از این گمرک نیز 18 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است., رییس گمرک پلدشت افزود: تعداد مسافران ورودی به کشور از گمرک پلدشت در 10 ماهه سالجاری 15 درصد و تعداد مسافران خروجی از این گمرک نیز 18 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.,وی سهم گمرک پلدشت از میزان تردد مسافر از گمرکات آذربایجان غربی را 4 درصد عنوان کرد.
, وی سهم گمرک پلدشت از میزان تردد مسافر از گمرکات آذربایجان غربی را 4 درصد عنوان کرد., وی سهم گمرک پلدشت از میزان تردد مسافر از گمرکات آذربایجان غربی را 4 درصد عنوان کرد.,انتهای پیام/ص
, انتهای پیام/ص, انتهای پیام/ص]
ارسال دیدگاه