"شازند ما"گزارش می دهد

عدم استقبال کسبه از نمایشگاه بهاره در شازند

عدم استقبال کسبه از نمایشگاه بهاره در شازند
نمایشگاه بهاره هر ساله در آستانه بهار طبیعت در شهرستان شازند برگزار می شود اما امسال این نمایشگاه با عدم استقبال کسبه برای گرفتن غرفه روبرو شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری"شازند ما"، نمایشگاه بهاره امسال در شهرستان شازند با عدم استقبال کسبه از این نمایشگاه، خرید نوروزی مردم را رنگ و بوی زمستان داد و مردم برای تهیه اقلام مورد نیاز خود به مغازه داران سطح شهرستان مراجعه می کنند.

یکی از کسبه شهر شازند می گوید:یکی به علت مشکلات اقتصادی مردم که در مضیقه هستند و یکی هم به خاطر گرانی اجناس که اگر به نمایشگاه بیاوریم قیمتش فرق چندانی با مغازه ندارد و هم اینکه مکان نمایشگاه از مرکز شهر فاصله زیادی دارد و استقبال مردم ضعیف خواهد بود،به همین خاطر ما در این نمایشگاه شرکت نکردیم.

نصراللهی رئیس اتاق اصناف شهرستان شازندنیز در این خصوص گفت:طی جلسات برگزار شده ،کسبه بر این عقیده هستند که اگر بخواهیم در این چند روز اجناس خود را برای عرضه در نمایشگاه خریداری کنیم ،قیمت آنها با قیمت خارج از نمایشگاه تفاوت چندانی نخواهد داشت بلکه یکسان خواهد بود، بنابراین باعث استقبال ضعیف کسبه از این موضوع شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما,
,
,
,
,

 

,

, ,

 

,

درحالی که شهروندان نظر دیگری دارند؛

نوری از شهروندان می گوید: برگزاری نمایشگاه بهاره کار خوبی است چراکه بسیاری از اجناس در یک مکان اجماع می شوند و شهروندان برای خرید راحت تر هستند.

کریمی دیگر شهروند شازندی می گوید: قیمتها در نمایشگاه و مغازه فرق چندانی ندارند اما اگر برگزار شود مردم در خرید سرگردان نمی شوند و به صورت یکجا خریدهای خود را انجام می دهند.

گفته می شود علت این عدم استقبال کسبه، یکی به خاطر اطلاع رسانی دیر هنگام به آنها جهت ثبت نام و شرکت در برپایی نمایشگاه و دوم هم به خاطر گران بودن اجناس بوده است.

انتهای پیام/ش
 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه