سیاستهای کاهش رشد جمعیت به مرحله هشدار رسیده است
حجت الاسلام طالبی با اشاره به اینکه اجرای سیاستهای کاهش رشد جمعیت به بهانه تنظیم خانواده بود، تصریح کرد: الان این سیاستها به مرحله هشدار رسیده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از اشراق آنلاین،حجت الاسلام طالبی با اشاره به اینکه یکی از تصمیمهای دهه هفتاد که اینک کشورمان شاهد آثار زیانبار آن است، اجرای سیاستهای کاهش رشد جمعیت به بهانه تنظیم خانواده بود، تصریح کرد: اجرای این سیاستها به اندازهای بر رشد و پیشرفت کشور اثر نامطلوب گذاشته که آن را به مرحله هشدار رسانده است، که اگر این روند ادامه یابد، تا ده سال آینده با بحران اقتصادی، امنیتی و فرهنگی مواجه خواهیم شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق آنلاین,امام جمعه قیدار با بیان خطرهای اقتصادی پیر شدن جمعیت و کاهش میزان رشد جمعیت در کشور گفت: با کاهش جمعیت تولید نیز در کشور کاهش مییابد و اگر این روند ادامه یابد از نظر نیروی کار هم ایران اسلامی با مشکل جدی مواجه خواهد شد، زیرا اکثر جمعیت ایران را افراد سالخورده تشکیل میدهند.
,وی با اشاره به اینکه با کاهش جمعیت و برای جلوگیری از تعطیلی کارخانهها باید از کارگران و نیروهای وارداتی خارجی استفاده کرد، تصریح کرد: ما هرگز سالهای قبل از پیروزی انقلاب را فراموش نمیکنیم که بهداشت و سلامت کشور توسط نیروهای وارداتی مثل پزشکان هندی و پاکستانی اداره میشد که نه درد و نه زبان مردم را درست تشخیص میدادند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه