امام جمعه میاندوآب:
صبر و مهربانی از اصلی ترین ویژگی های پرستاران است
امام جمعه میاندوآب گفت: پرستاران باید با قدرت صبر و استقامت، مهربانی و محبت و شکیبایی به وظیفه خود به نحو احسن عمل کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده در مراسم تجلیل از پرستاران نمونه میاندوآب با بیان اینکه سلامتی بزرگترین نعمت خدادادی به ماست، اظهار کرد: آیا تابحال شده که خود را جای یک انسانی که قطع نخاعی است و یا مشکلی در اعضای بدنش دارد و از آن رنج می برد، بگذارید و حال او را درک کنید؟
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,امام جمعه میاندوآب افزود: آروزی این افراد آن است که خداوند متعال به ما عطا کرده و آن آرزو، نعمت سلامتی و صحت است.
وی با تقدیر از زحمات و تلاش های همه پرستاران، گفت: پرستاری شغلی است که سرشار از عشق ، محبت و انساندوستی است و همه افراد جامعه نیز توان انجام این کار را ندارند.
حسن زاده تصریح کرد: هرکس به خلق خدا کمک کند، خداوند متعال نیز رحمتش را نصیب او می کند و پرستاران نیز کسانی هستند که به خلق خدا کمک کرده و یاری می رسانند و مورد رحمت خداوند قرار می گیرند.
امام جمعه میاندوآب با تاکید بر صبر و مهربانی پرستاران، اظهار کرد: پرستاران باید با قدرت صبر و استقامت، مهربانی و محبت و شکیبایی به وظیفه خود به نحو احسن عمل کنند و هیچ موقع مهربانی را فراموش نکنند.
وی با تاکید بر مهرو عطوفت و مهربانی، افزود: لفظ مهربانی در دنیا با پرستاری عجین شده است و پرستاری نیز با مهربانی عجین است و لذا هیچ موقع نباید در ارتباط با دیگران مهربانی و خوش رویی را از یاد برد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب نیز در این مراسم گفت: روز پرستار روز ارج نهادن به کسانی است که برای آرامش ما از آرامش خود می گذرند.
سهراب حیدری اظهار کرد: تلاش پرستاران تلاش مقدسی است که باید آن را ارج نهاده و قدردان آن باشیم.
وی هم چنین پیام رئیس دانشگاه علوم پرشکی آذربایجان غربی را به مناسبت روز پرستار قرائت کرد.
تجلیل از50 نفر از پرستاران نمونه مراکز درمانی میاندوآب، اجرای سرود و موسیقی از دیگر بخش های این برنامه بود.
امام جمعه میاندوآب افزود: آروزی این افراد آن است که خداوند متعال به ما عطا کرده و آن آرزو، نعمت سلامتی و صحت است.
,وی با تقدیر از زحمات و تلاش های همه پرستاران، گفت: پرستاری شغلی است که سرشار از عشق ، محبت و انساندوستی است و همه افراد جامعه نیز توان انجام این کار را ندارند.
,حسن زاده تصریح کرد: هرکس به خلق خدا کمک کند، خداوند متعال نیز رحمتش را نصیب او می کند و پرستاران نیز کسانی هستند که به خلق خدا کمک کرده و یاری می رسانند و مورد رحمت خداوند قرار می گیرند.
,امام جمعه میاندوآب با تاکید بر صبر و مهربانی پرستاران، اظهار کرد: پرستاران باید با قدرت صبر و استقامت، مهربانی و محبت و شکیبایی به وظیفه خود به نحو احسن عمل کنند و هیچ موقع مهربانی را فراموش نکنند.
,وی با تاکید بر مهرو عطوفت و مهربانی، افزود: لفظ مهربانی در دنیا با پرستاری عجین شده است و پرستاری نیز با مهربانی عجین است و لذا هیچ موقع نباید در ارتباط با دیگران مهربانی و خوش رویی را از یاد برد.
,مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب نیز در این مراسم گفت: روز پرستار روز ارج نهادن به کسانی است که برای آرامش ما از آرامش خود می گذرند.
,
سهراب حیدری اظهار کرد: تلاش پرستاران تلاش مقدسی است که باید آن را ارج نهاده و قدردان آن باشیم.
,وی هم چنین پیام رئیس دانشگاه علوم پرشکی آذربایجان غربی را به مناسبت روز پرستار قرائت کرد.
,تجلیل از50 نفر از پرستاران نمونه مراکز درمانی میاندوآب، اجرای سرود و موسیقی از دیگر بخش های این برنامه بود.
,
ارسال دیدگاه