تجمع معلمان سیروانی در اعتراض به وضعیت معیشتی

تجمع معلمان سیروانی در اعتراض به وضعیت معیشتی
شمار زیادی از معلمان شهرستان سیروان در اعتراض به وضع معیشتی در مقابل آموزش و پرورش شهرستان تجمع کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیروان نوین، صبح امروز و براساس اعلامیه قبلی، شمار زیادی از معلمان سیروان با اجتماع در مقابل اداره آموزش و پرورش این شهرستان، خواستار انتقال پیام معلمان به مراجع بالا و بهبود وضعیت معیشتی خود شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیروان نوین,

 فرهنگیان حاضر در این اجتماع با تاکید بر اینکه همانند گذشته پشتیبان انقلاب و ارزش های آن بوده و تا آخر نیز پای نظام مقدس جمهوری اسلامی می مانند، تجمع امروز را کاملا بی ربط با مسائل سیاسی دانسته و تنها هدف خود را رسیدگی مسئولان به وضعیت ناهنجار اقتصادی و معیشتی فرهنگیان عنوان کردند.

,

در ادامه این تجمع که باحضور مدیر آموزش و پرورش سیروان نیز همراه شد، یکی از فرهنگیان به نمایندگی از سایرین به بیان خواسته ها و انتظارات فرهنگیان شهرستان از مسئولین استانی و کشوری شد.

,

بر اساس این گزارش، این تجمع با قول مساعد مدیر آموزش و پرورش سیروان مبنی بر انتقال خواسته های آنها به مسئولان شهرستان و استان خاتمه یافت.

,

 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه