هنرمند عرصه تئاتر و سینمای کشورمان :

شهدای سادات به جد خویش اقتدا کردند

شهدای سادات به جد خویش اقتدا کردند
هنرمند عرصه تئاتر و سینمای کشورمان با تأکید بر اینکه جایگاه شهدای سادات کم جایگاهی نیست، گفت: این شهدا به مولا و جد بزرگوار خویش اقتدا کردند و به عشق فاطمه زهرا(ع) مشهور شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از «پایگاه تحلیلی خبری موج ما»، مهدی فقیه هنرمند و پیشکسوت عرصه تئاتر و سینمای کشور با استقبال فراوان از تکریم یاد و خاطره شهیدان، خود را یک خادم‌الشهدا معرفی کرد و گفت: از وقتی موزه شهدا شیراز راه‌اندازی شده است من را به عنوان یک خادم الشهدا می‌شناسند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از «پایگاه تحلیلی خبری موج ما»، مهدی فقیه هنرمند و پیشکسوت عرصه تئاتر و سینمای کشور با استقبال فراوان از تکریم یاد و خاطره شهیدان، خود را یک خادم‌الشهدا معرفی کرد و گفت: از وقتی موزه شهدا شیراز راه‌اندازی شده است من را به عنوان یک خادم الشهدا می‌شناسند., «پایگاه تحلیلی خبری موج ما»,
وی با تأکید بر لزوم اجرای اقدامات فرهنگی گسترده در ابعاد مختلف جهت زنده نگه داشتن یاد شهدا عنوان کرد: در بعد فرهنگی هرکاری برای شهدا انجام دهیم، بسیار کم است.
,
فقیه خاطرنشان کرد: شهدا به دلیل اعتقاد و پایبندی به اسلام، ارزش‌های انقلاب، منویات رهبری و مرجعیت امام راحل که نام جنگ تحمیلی را دفاع مقدس نامیدند، به عرصه‌های میدان مبارزه حق علیه باطل رفتند و جان خود را فدا کردند.
,
 
,
کم کاری در زمینه معرفی شهدا در بعد فرهنگی و اجتماعی
, کم کاری در زمینه معرفی شهدا در بعد فرهنگی و اجتماعی,
 
,
این هنرمند پیشکسوت کشورمان تأکید کرد: علی‌رغم اینکه شهدا دفاعی مقدس و همه جانبه انجام دادند، اما به عنوان وارثان شهدا، برای آنان بسیار کم کاری کردیم مخصوصاً در بعد فرهنگی و اجتماعی این کم کاری بیشتری مشاهده می‌شود لذا باید کار مضاعف‌تری در این زمینه صورت گیرد.
,
وی در ادامه به جایگاه شهدای سادات اشاره کرد و گفت: جایگاه شهدای سادات کم جایگاهی نیست زیرا این شهدا به مولا و جد بزرگوار خویش اقتدا کردند و به عشق فاطمه زهرا(ع) مشهور شدند.
,
 
,
تعدد بقاع متبرکه در فارس، بیانگر جایگاه عظیم سادات در این دیار است
, تعدد بقاع متبرکه در فارس، بیانگر جایگاه عظیم سادات در این دیار است,
 
,
فقیه اظهار کرد: فارس بیشترین تعداد بقاع متبرکه و حرم‌های مطهر امامزادگان واجب التعظیم را در سطح ایران دارد که این بیانگر جایگاه عظیم خاندان سادات و فرزندان حضرت زهرا(س) در این دیار است.
,
فقیه ادامه داد: این مسئله به حدی بود که اهالی فارس، عشق به قرآن و اهل بیت(ع) را از این خاندان فراگیرند لذا ابن بطوطه که به شیراز سفر می‌کند می‌نویسد صوت و صحیح‌خوانی قرآن را در هیچ جای دنیای عرب مانند، فصیح‌خوانان و قاریان شیراز ندیدم.
,
پیشکسوت عرصه تئاتر و سینمای کشور با اشاره به ذوق وهنر شیرازی‌ها خاطرنشان کرد: شیرازی‌ها به هنر علاقه دارند. همانطور که اهل بیت(ع) را دوست می‌دارند و به امامزادگان عشق می‌ورزند، به هنر ناب و خوب هم معتقد هستند و اعتقاد دارند که هنر هم باید وجود داشته باشد.
,
 
,
هنرمندان برای معرفی شهدا کم کاری کرده‌اند
, هنرمندان برای معرفی شهدا کم کاری کرده‌اند,
 
,
فقیه همچنین از کم کاری در زمینه‌های هنری معرفی و تکریم شهدا انتقاد کرد و گفت: هنرمندان در بعد شهدا کم کاری کرده‌اند در حالی که با وضعیت خوبی که در شیراز در زمینه‌های هنری فراهم است، نباید جهت تکریم یاد شهدا به نصب دو بنر اکتفا کرد.
,
وی با اشاره به اینکه امروز، دنیای فیلم وعکس است، تصریح کرد: اگر بخواهیم به تلویزیون، ماهواره و یا اینترنت مراجعه کنیم به عکس و فیلم بیشتر توجه می‌شود یا به متن لذا باید در زمینه معرفی شهدا و ترویج سیره آنان در جامعه، فیلم‌های فراوانی ساخت و اسطوره‌های ایرانی ـ اسلامی را در آن‌ها به نمایش بگذاریم.
,
 
,
انتهای پیام./
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه