آبرسانی به ۱۸ روستای شهرستان ریگان

آبرسانی به ۱۸ روستای شهرستان ریگان
نماینده مردم شهرستان‌های بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در مجلس شورای اسلامی از آبرسانی به ۱۸ روستای شهرستان ریگان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی،نماینده مردم شهرستان‌های بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در مجلس شورای اسلامیظهر امروز 16 تیرماه در جمع مردم بخش گنبکی ریگان از آبرسانی به ۱۸ روستای شهرستان ریگان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی،, نماینده مردم شهرستان‌های بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در مجلس شورای اسلامی, ظهر امروز 16 تیرماه در جمع مردم بخش گنبکی ریگان از آبرسانی به ۱۸ روستای شهرستان ریگان خبر داد.,

وی افزود: ۱۸ روستا با اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبرسانی در شهرستان ریگان با عنوان کهور خشک از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره‌مند شدند.

,

نماینده مردم شهرستان‌های بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: پروژه عظیم کهور خشک که کار مطالعاتی آن در سال ۸۸ انجام گرفت طی سال‌های ۸۹، ۹۰ و ۹۱ اجرایی شد و ساکنان بیش از ۱۸ روستا از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره‌مند شدند.

,

غضنفرآبادی ادامه داد: با اجرای پروژه عظیم آبرسانی کهور خشک با اعتبار ۲ میلیارد تومان که شامل ۱۸ کیلومتر خط انتقال آب و دو حلقه چاه بوده بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ خانوار از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره‌مند شدند.

,

وی از اجرای پروژه آبرسانی روستای عباس‌آباد سردار ریگان خبر داد و افزود: با اجرای ۱۱ کیلومتر لوله‌گذاری و خط انتقال با اعتبار ۶۰۰ میلیون تومان ۶۵۰ خانوار این روستا از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره‌مند می‌شوند.

,

این نماینده مجلس با تقدیر از آب و فاضلاب استان کرمان و شهرستان ریگان، گفت: اجرای این دو پروژه عظیم آبرسانی ساکنان این روستاها را سیراب کرد.

,

غضنفرآبادی همچنین از حضور باشکوه مردم شهرستان ریگان در انتخابات ریاست جمهوری تقدیر کرد و گفت: در سال جاری حضور مردم ریگان در پای صندوق‌های رأی چشمگیر بود.

,

وی خواستار اختصاص اعتبار ۲۰۰ میلیون تومانی برای شهرداری جدیدالتاسیس گنبکی ریگان شد و خاطرنشان کرد: نقشه جامع شهر گنبکی باید ترسیم شود و این شهر فضایی شهری به خود بگیرد.

,

منبع : صبح کویر

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه