هیئت امنای مسجد حضرت ابالفضل(ع) شهر اردل انتخاب شدند+تصاویر

هیئت امنای مسجد حضرت ابالفضل(ع) شهر اردل انتخاب شدند+تصاویر
هیئت امنای مسجد حضرت ابالفضل(ع) دیشب با حضور امام جمعه،رئیس تبلیغات اسلامی و امام جماعت مسجد حضرت ابالفضل(ع) در ستاد نماز جمعه شهر اردل برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هفت چشمه، حجت الاسلام موسی سلمانپور امام جمعه شهر اردل در این مراسم با ابراز خرسندی از وحدت و تعامل بین مردم با هیات امنای مسجد  حضرت ابالفضل (ع) اظهار داشت: وحدت بین مردم با استفاده ار رهنمودهای امام جماعت مسجد عاملی در تقویت بیشتر فضای دینی و معنوی روستا خواهد بود.
سلمانپور با تشکر از زحمات هیات امنا و امام جماعت، گام نهادن در مسیر ترویج اسلام ناب محمدی (ص) را توفیق از جانب حق تعالی و عشق به ائمه اطهار دانست و اظهار داشت: تعامل مناسب هیات امنا، امام جماعت و پایگاه مقاومت بسیج، ترویج فرهنگ نماز و سبک زندگی مدنظر مقام معظم رهبری را محقق می کند.
 در این مراسم از تلاش های دلسوزانه اعضای پیشین هیئت امنای مسجد حضرت ابالفضل(ع) تقدیر شد و حجت السلام قلی زاده،نصرالله اسدی،رحیمعلی خلیلی،نعمت الله طاهری،کیامرث نصیری،خدارحیم مختاری،سیامک رئیسی،علی اکبر انصاری و سجاد صالحی به عنوان اعضای جدید هیئت امنا معرفی شدند.
انتهای پیام/ش

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه