آمار بالای تصادفات در گناوه
گناوه ، 723 تصادف در 11 ماه
مسئول مرکز حوادث و فوریت های پزشکی 115 گناوه گفت: در 11ماه امسال 723 تصادف در حوزه درون و برون شهری این شهرستان رخ داده که این آمار به نسبت جمعیت کم آن بالا است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛به نقل از گناوه پرس؛حسین دهقان در اجرای مانور آموزشی تصادف خیابانی افزود: در این شمار تصادف که به اورژانس گزارش شده 866 نفر مصدوم شده اند و عمده آنان نوجوان و جوان هستند.
وی اظهارکرد: آمارها نشان داده که مردان سه برابر و نیم بیش از زنان در حوادث ترافیکی جان خود را از دست داده اند.
دهقان، از رانندگان خودرو و موتورسیکلت دراین شهرستان خواست تا به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام و در رعایت آن بجد اهتمام ورزند.
مسوول مرکز حوادث و فوریت های پزشکی 115 گناوه گفت: استفاده از کمربند و کلاه ایمنی از نکات ضروری برای رانندگان است زیرا تجربه نشان داده درصد بسیاری از مرگ ومیرها در تصادفات براثر نبستن کمربند و کلاه ایمنی بوده است.
وی بیان کرد: رانندگان هنگام عصبانیت، خستگی و خواب آلودگی از رانندگی بجد خودداری کنند.
دهقان گفت: استفاده راکبان موتورسیکلت از کلاه ایمنی 25 تا 45 درصد میزان مرگ و میر در تصادفات را کاهش می دهد.
وی افزود: پرهیز از خوردن و آشامیدن و استفاده نکردن از تلفن همراه اصولی مهم برای ایمن بودن رانندگان است که باید کوتاهی نکنند.
دهقان گفت: درصورت هرگونه تصادف خودرویی و موتوری از حرکت دادن آسیب دیدگان تا زمان حضور امدادگران باید بجد پرهیز کرد زیرا عواقب خطرناکی برای فرد آسیب دیده بدنبال دارد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه