معاون فرماندارشهرستان رامیان:

مربیان پرورشی افسران مبارزه با جنگ نرم هستند

مربیان پرورشی افسران مبارزه با جنگ نرم هستند
معاون فرماندار شهرستان رامیان گفت: مربیان و معاونین پرورشی پیش قراولان و افسران مبارزه با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گل رامیان، سید علی اصغرحسینی معاون فرماندار شهرستان رامیان در مرایم تجلیل از مربیان پرورشی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره فرهنگیان پرورشی این شهرستان، گفت: امور تربیتی را  مهندسی خوب شهیدان رجایی و باهنر در آموزش و پرورش  دانست که ثمرات زیاد و ارزشمندی برای نظام و انقلاب داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گل رامیان,


معاون فرماندار شهرستان رامیان، هدایت و رهبری نسل جوان در دوران دفاع مقدس، فضا سازی فرهنگی برای دفاع از ارزش ها، راه اندازی 10 هزار مدرسه قرآنی در سطح کشور و طرح ملی حفظ قرآن کریم را از جمله ثمرات امور تربیتی دانسته و ضمن اشاره به وظیفه همگانی مسئولین و مردم در دفاع از ارزشهای والای نظام و انقلاب در جامعه تصریح کرد: مربیان و معاونین پرورشی در مدارس ،پیش قراولان و افسران مقابله با جنگ نرم هستند و  کار آنها در زمینه فرهنگی، مذهبی، اخلاقی و پرورشی است.

,
,


حسینی با اشاره به جنگ نرم دشمن و توصیه های  مقام معظم رهبری(مد ظله العالی ) در مقابله با  هجمه فرهنگی دشمن بیان کرد : امروز دشمن با استفاده از ابزار مختلف از جمله ماهواره، اینترنت و شبکه های مجازی، فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی ما را مورد هجوم قرار داده و تمامی مسئولین نظام باید با تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و بهره گیری از ظرفیت ها و پتانسیل های فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی  آینده ای روشن را برای فرزندان این مرز  و بوم رقم بزنند.

,
, .,


وی خاطرنشان کرد: در کشور 9 میلیون نفر از وایبر استفاده می کنند و باید حواسمان باشد که مطالبی را که در وایبر قرار می دهیم قبل از رسیدن به دوستان و آشنایان به دشمنان ما می رسد.

,
,

انتهای پیام/ر

, انتهای پیام/ر]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه